Ληστεία և κλοπή, … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το Τμήμα Ερευνών της Πάφου διερευνά τις ληστείες ενός κοσμηματοπωλείου, ενός φωτογραφικού στούντιο και ενός ξυλουργού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανακοινώθηκε χθες, Τρίτη, στις 5 μ.μ. Αναφέρθηκε στις 40 από τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος ασημένιων κοσμημάτων στην οδό Makariu, το οποίο έκλεισε στις 9-12 Ιανουαρίου, ιδιαίτερα στις 9 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. Μεταξύ 00 και 17. Το μεσημέρι στις 12 Ιανουαρίου, μπήκε στο μαγαζί του στο δρόμο και έκλεψε ασημένια κοσμήματα – δαχτυλίδια, αλυσίδες, βραχιόλια, μενταγιόν, κ.λπ., συνολικής αξίας περίπου 15.000 ευρώ.

Τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου πήγαν στη σκηνή և Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι η είσοδος ήταν μέσα από μια γυάλινη πόρτα εισόδου αφού η κλειδαριά έσπασε για πρώτη φορά. Η αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία από τη σκηνή για επιστημονικές έρευνες, ενώ δεν υπάρχει ασφάλεια για τα κλεμμένα αντικείμενα.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης ενός φωτογραφικού στούντιο στην οδό Μακαρίου στην Πάφο έγινε θύμα κλοπής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες ο ιδιοκτήτης του φωτογραφικού στούντιο στην οδό Μακάριου ανέφερε ότι το φωτογραφικό του στούντιο σπάστηκε, καθώς και διάφορες κάμερες συλλογής άγνωστης περιγραφής, το συνολικό κόστος των οποίων είναι περίπου 10.000 ευρώ.

Μια περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι οι συγγραφείς του φωτογραφικού στούντιο είχαν εισέλθει από την πίσω πόρτα, η οποία ήταν κλειστή, αλλά πιθανώς ξεκλείδωτη. Δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης στη σκηνή. Συλλέχθηκαν στοιχεία από τη σκηνή, ενώ το στούντιο δεν είχε σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας. Τα κλεμμένα αντικείμενα δεν καλύπτονται από τον κωδικό ασφάλισης.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί αναφέρθηκε ότι ληστεύτηκε ένα κατάστημα ξυλουργού στην οδό Νικόλουος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, διάφορα εργαλεία αξίας περίπου 4.000 ευρώ διασπάστηκαν και κλαπήθηκαν από ένα κατάστημα ξυλουργικής.

Και στις τρεις περιπτώσεις, διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των ενόχων.

Πηγή: KYPE

Source