Λιγότερα μηνύματα την Τρίτη στις 8998-Η … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι περισσότεροι Κύπριοι έστειλαν γραπτά μηνύματα για την παράδοση αγαθών և σπορ την Τρίτη, ο συνολικός αριθμός των εγκεκριμένων ερωτήσεων ήταν 346.676.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι πολίτες ζητούσαν χθες την πώληση αποκλειστικών sms ήταν να πάνε στο κατάστημα χθες για να αγοράσουν ή να προμηθεύσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες goods υπηρεσιών (επιλογή 2). Η δεύτερη κατηγορία αποκλειστικής εμπορίας ήταν για σωματικά ή αθλήματα (Επιλογή 6). Σε έρευνες για την εμπορία της Τρίτης, παραθέτοντας την επιλογή 8 σε άλλες εκδόσεις.

Στις 12 Ιανουαρίου, βάσει δεδομένων που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής, απεστάλησαν συνολικά 380.199 μηνύματα κειμένου με αιτήματα διανομής, εκ των οποίων 351.625 ήταν έγκυρα. Εγκρίθηκαν 346.676 εξ αυτών.

Η αποκλειστική κυκλοφορία ατόμων μέσω SMS περιορίζεται δύο φορές την ημέρα και απαιτεί άτομα κάτω των 65 ετών.

Δηλώνεται ότι οι λόγοι για τους οποίους δεν εγκρίνεται το αίτημα κίνησης είναι η εσφαλμένη δομή του μηνύματος ή η ώρα του αιτήματος κίνησης, δηλαδή να μην πέσει η αποκλειστική κίνηση κατά τις επιτρεπόμενες ώρες, 2 υπερβαίνοντας τις 2 επιτρεπόμενες κινήσεις του SMS.

Ο αριθμός των sms που εγκρίθηκαν για μεταφορά στο φαρμακείο ή για αιμοδοσία ή επίσκεψη σε γιατρό ή για εμβολιασμό στο εργαστήριο Covid-19 ή στα κέντρα εμβολιασμού (Επιλογή 1) ήταν 34.320.

Τα επιβεβαιωμένα sms ήταν 126.118 για τη μετάβασή τους στο κατάστημα για αγορά ή παράδοση βασικών αγαθών / υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της λήψης (επιλογή 2).

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων sms για τραπεζική μεταφορά (επιλογή 3) ήταν 5.983.

Δημόσιες υπηρεσίες ή ευρύτερος δημόσιος τομέας services υπηρεσίες τοπικής αυτοδιοίκησης (επιλογή 4) Ο αριθμός των sms που εγκρίθηκαν για απολύτως απαραίτητες επισκέψεις ήταν 6.065.

Ο αριθμός των εγκεκριμένων sms για παροχή βοήθειας σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης ή χρειάζονται αυτοάμυνα για την εμπορία ανθρώπων ήταν 22.576.

Για σωματική δραστηριότητα ή ατομικά αθλητικά ταξίδια (επιλογή 6), τα μηνύματα κειμένου ήταν 85.439.

Η συμμετοχή στην τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάπτισμα) (επιλογή 7) ήταν 1.210.

Τέλος, για οποιονδήποτε άλλο σκοπό (έκδοση 8) η Τρίτη sms ήταν 64.965.

Source