Λιγότερα χρήματα από ό, τι οφείλεται η δέσμευση geldi.mali από την Τουρκία στα επιτόκια.

Ο Πρόεδρος του CTP Tufan Erhürman έκανε μια δήλωση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

890 εκατομμύρια λίρες που μεταφέρθηκαν από την Τουρκία στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου (ενώ οι δεσμεύσεις για το 2020 ήταν 2,3 δισεκατομμύρια TL, κάτι που δεν εξηγείται γιατί παρόλο που ζητάμε να φτάσουν συνολικά 1 δισεκατομμύριο 672 εκατομμύρια TL) Εκτός από τη χρηματοδότηση, δανείζεται 57,5 ​​εκατομμύρια TL με επιτόκιο 20%. Καταβάλλεται ο 12ος και 13ος μισθός. Σε απάντηση στις επίμονες ερωτήσεις μας στο Κοινοβούλιο τη Δευτέρα, η κυβέρνηση λέει ότι όλες οι δεσμεύσεις προς τον ιδιωτικό τομέα για 1500 και 2000 TL θα εκπληρωθούν έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα στα οποία μπορούμε να φτάσουμε ως αποτέλεσμα των πληρωμών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι απαιτήσεις των τουριστικών εργαζομένων είναι 1500 TL το μήνα και οι έμποροι εξακολουθούν να λαμβάνουν 2000 TL για 1 μήνα. Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται ασήμαντοι σε ορισμένους. Φυσικά, είναι απαραίτητο να ρωτήσουμε τους εμπόρους και τους εργάτες για την υλική και ηθική σημασία του!

Ίσως οι απαντήσεις που πρέπει να ληφθούν είναι γιατί ο ιδιωτικός τομέας και οι έμποροι βλέπουν τους εαυτούς τους ως γιούτα σε αυτήν τη χώρα, γιατί οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα δέχονται μερικές φορές ακόμη λιγότερο μισθό για να στραφούν στο κοινό, γιατί το πολιτικό μίσθωμα της δημόσιας απασχόλησης είναι τόσο μεγάλο, και με αυτές τις προσεγγίσεις, η πρόβλεψη εισοδήματος του Οικονομικού για το 2021 πώς θα μπορούσε να αναρωτηθεί, και πάλι για βοήθεια από την Τουρκία στους μισθούς έπρεπε να ζητηθεί, μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση !!!

.Source