Λογική անհրաժեշտ Η ανάγκη για έναν εισβολέα στον Άρη

Η προοπτική απόκτησης ενός επιθετικού στην κορυφή παραμένει πραγματική, παρά το γεγονός ότι όλο το ζήτημα παρέμεινε στάσιμο για τις τελευταίες 24 ώρες, ίσως επειδή οι «κίτρινοι-μαύροι» ανησυχούν περισσότερο για το απόψε παιχνίδι με τη Λαμία. Ωστόσο, συζητούν διάφορες περιπτώσεις, αλλά δεν έχουν τελειώσει … πουθενά.

Το όνομα του Pieros Sotirios εμφανίστηκε στις αρχές του νέου έτους, καθώς ο παίκτης ψάχνει έναν τρόπο να φύγει από το Καζακστάν և Astana, όπου παίζει, ενώ η αξία του είναι γνωστή.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, πληρώνεται με συμβόλαιο που φτάνει τα 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως, οπότε σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, η διαπραγμάτευση με την ελληνική ομάδα δεν είναι η ευκολότερη. Ο Κύπριος επιθετικός γνωρίζει για τον Άρη, δεν είναι αρνητικός στην επικοινωνία, αλλά το ζήτημα είναι επίσης η γνώμη των λαών της ΠΑΕ.

Ο Σωτηρίου προσφέρθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, և – τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο – δεν έκανε … τζελ. Επί του παρόντος, η υπόθεση είναι υγρή, όπως στην περίπτωση του Guerrero. Ο Ισπανός από το Νότινγχαμ ψάχνει μια ομάδα, οπότε … το ανοίγει στην ελληνική αγορά. Σας έχουμε πει ότι ο παίκτης δεν είναι στο στυλ που αναζητούν οι Θεσσαλονικείς, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι λέγεται ότι γίνεται προσπάθεια … να γυρίσει το πρόσωπο.

Στην Alkmini, γνωρίζουν ότι τα δεδομένα είναι ειδικά και, όπως αναφέραμε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Άρης θα το αγοράσει αν βρει ένα καλύτερο φόρουμ από τα υπάρχοντα. Εκτός από τον προϋπολογισμό, η διατήρηση της ισορροπίας στα αποδυτήρια παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Τα στελέχη της PAE θέλουν να διατηρήσουν (οικονομικές) αποστάσεις ώστε να μην βλέπουν εσωτερικές επαφές.

Ακολουθήστε τη σελίδα metrosport.gr στις ειδήσεις google

,Source