«Μάθημα γραφειοκρατίας» από τον Αχμέτ Μουράτογλου στον Ερχάν Αρλί

Από τον Ahmet Muratoğlu στον Erhan Arıklı

Μετά τη δήλωση του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού, Υπουργού Οικονομίας και Ενέργειας Erhan Arıklı, πρώην Υπουργού Εξωτερικών του Πρωθυπουργού, Erhan Arıklı, μετά από αίτημα του İŞAD, ζήτησε από τον Doğu Perinçek να φέρει εμβόλια από την Κίνα και είπε: «Εάν πιστεύετε στο κράτος, η κρατική επιχείρηση απαιτεί σοβαρότητα, εμπειρία, θέλει γραφειοκρατία και γνώση και ταλέντο διπλωματίας … »είπε.

Από τον Ahmet Muratoğlu στον Erhan Arıklı

Ο πρώην αρχηγός προσωπικού του πρωθυπουργού Αχμέτ Μουράτογλου προέβη σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Erhan Arıklı, κατόπιν αιτήματος της Ένωσης Επιχειρηματιών (İŞAD), ζήτησε από τον Doğu Perinçek να φέρει εμβόλια από την Κίνα.

Ο Muratoğlu είπε, “Δεν προειδοποιήθηκε ένας έμπειρος γραφειοκράτης δίπλα στον υπουργό;” Ρώτησε, “Αν πιστεύετε στο κράτος, η κρατική εργασία απαιτεί σοβαρότητα, απαιτεί εμπειρία, απαιτεί γνώση και ταλέντο της γραφειοκρατίας και της διπλωματίας …”, είπε.

Ο πρώην αρχηγός προσωπικού του πρωθυπουργού Muratoğlu ανέφερε τα ακόλουθα σε πέντε σημεία:

  1. Το ζήτημα της υγείας γίνεται για λογαριασμό του κράτους από τους παραλήπτες Υπουργούς Υγείας στο πλαίσιο των υφιστάμενων συνθηκών (Ο Υπουργός Οικονομίας δεν έχει καμία σχέση με το θέμα)
  2. Εάν το εμβόλιο πρόκειται να μεταφερθεί στη χώρα, το μεταφέρει στη χώρα από τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, οι οποίοι είναι ειδικοί στο θέμα, μέσω του Υπουργείου Υγείας ή της ΕΕ. (Αφού γίνουν όλες οι δοκιμές)
  3. Για ποιους λόγους ζητά το İŞAD το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον άπειρο υπουργό ως Messenger και να καλεί το άτομο – Muhterem Doğu Perinçek;
  4. Το εμβόλιο δεν είναι προϊόν που πρέπει να αγοραστεί σαν ψητό ρεβίθια και δεν είναι μια συμπεριφορά που ταιριάζει με οποιαδήποτε δημόσια ηθική και ηθική για να παρακάμψει τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και τους υπουργούς ομόλογων στη Δημοκρατία της Τουρκίας και να ονομάσει τον Perinçek ως ενδιάμεσο μεσίτη .
  5. Αν δεν αντέχετε το βάρος των κρατουμένων αρχών, τουλάχιστον πρέπει να το αποδεχτείτε … “

.Source