Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου East East επισκέφτηκαν τον δήμαρχο του Esentepe Cemal Erdoğan

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Near East College θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο του Esentepe Cemal Erdoğan και θα ξεκινήσουν την εκπαίδευση τον Φεβρουάριο του 2021. Απόψεις ανταλλαγής Suat Günsel στο Kyrenia College…

Αναπληρωτής Πρύτανης για την Ανατολική Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Δρ. Murat Tüzünkan, Επικεφαλής της Μέσης Ανατολικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Asım İdris, Επικεφαλής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Near East Ertan Aligüllü, Dr. Suat Günsel Kyrenia College Director Sermin Mine Haydar και Dr. Η αντιπροσωπεία που αποτελείται από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Suat Günsel Girne İzzet Yılmaz, επισκέφθηκε τον δήμαρχο του Esentepe Cemal Erdoğan, Dr. Ο Suat Günsel έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρει το Girne College στην περιοχή και την εκπαιδευτική του αποστολή.

Cemal Erdogan: “Είμαι χαρούμενος που τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν ως άτομα που γνωρίζουν τον πολιτισμό τους και έχουν καλή γνώση ξένων γλωσσών.”

Δήμαρχος του Έσεντεπε Τζέμαλ Ερντογάν, Δρ. Ο Suat Günsel εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη της Αντιπροσωπείας Εγγύς Ανατολής, τονίζοντας ότι το Κολέγιο της Κερύνειας θα φέρει μια σοβαρή ζωτικότητα στην περιοχή. Ο Ερντογάν είπε, “Είμαι χαρούμενος που τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν ως άτομα που είναι εξοικειωμένα με τον πολιτισμό και έχουν γνώση ξένων γλωσσών συναντώντας καινοτόμες τεχνολογίες”. Ο δήμαρχος της Esentepe, Cemal Erdogan, δήλωσε: «Ενώ τα παιδιά μας μεγαλώνονται ως καλά εξοπλισμένα άτομα που θα προσαρμοστούν στις σύγχρονες γνώσεις και τεχνολογίες με ποιοτική εκπαίδευση, οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική ανάπτυξη και αύξηση της απασχόλησης θα επιτευχθούν στην περιοχή μας».

Ανάδοχος Δρ. Murat Tüzünkan: “Στόχος μας είναι η αύξηση δημιουργικών ατόμων που θα προωθήσουν την κοινωνία …”

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Δρ. Παροχή πληροφοριών σχετικά με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του κολλεγίου Suat Günsel Girne, Αντιπρύτανης της Ανατολικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ανατολικής Εκπαίδευσης. Δρ. Ο Murat Tüzünkan είπε ότι είναι ευτυχείς να φέρουν τους μαθητές της περιοχής της Κερύνειας μαζί με κατάλληλες και αξιόπιστες ευκαιρίες εκπαίδευσης. Ανάδοχος Δρ. Ο Tüzünkan είπε, «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δημιουργικά άτομα που θα ξεκινήσουν και θα πραγματοποιήσουν καινοτομίες στην κοινωνία με την τεχνολογική μας υποδομή, το έμπειρο και δυναμικό εκπαιδευτικό προσωπικό και μια εκπαιδευτική προσέγγιση προσανατολισμένη στους μαθητές».

Asım İdris: “Θα ανεβάσουμε αυτοπεποίθηση άτομα με εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης …”

Λέγοντας ότι θα εκπαιδεύσουν άτομα εξοπλισμένα για να καλύψουν τις ανάγκες της εποχής με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης, δήλωσε ο Δρ. Ο Suat Günsel υπενθύμισε ότι το πρόγραμμα σπουδών Cambridge και Pearson Edexcel εφαρμόζεται στο Girne College, και τα γερμανικά και τα γαλλικά προσφέρονται ως η δεύτερη επιλογή ξένης γλώσσας εκτός από τα αγγλικά. Ο İdris είπε επίσης ότι θα εκπαιδεύσει μαθητές που περπατούν με αυτοπεποίθηση στο μέλλον με ατομικές σπουδές, μελέτες ενίσχυσης σχολείου και επιταχυνόμενα μαθήματα, προγράμματα προετοιμασίας εξετάσεων IGCSE και GCE, έξυπνες αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια σύμφωνα με τα επίπεδα των μαθητών.

Ertan Aligüllü: “Θα κάνουμε τη διαφορά στην εκπαίδευση με το εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών Cambrdige …”

Κοντά στην Ανατολική πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ertan Aligüllü, τον Φεβρουάριο του 2021, ο Δρ. Ο Suat Günsel δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που η παιδική ηλικία και η προσχολική εκπαίδευση θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2021 στο Girne College.

Λέγοντας ότι θα υπάρχει ένας Τούρκος δάσκαλος νηπιαγωγείου και ένας νηπιαγωγός του οποίου η μητρική γλώσσα είναι η αγγλική, ο Aligüllü είπε ότι ένα εγκεκριμένο από το Cambridge πρόγραμμα σπουδών θα εφαρμοστεί στα μαθήματα που θα διεξάγουν ταυτόχρονα στα τουρκικά και στα αγγλικά. Ο Aligüllü είπε, «Με τη γλωσσική εκπαίδευση, τον κοινωνικό και φυσικό εξοπλισμό και το ικανό εκπαιδευτικό προσωπικό με εμπειρία στον τομέα, ο Δρ. Το κολέγιο Suat Günsel Girne θα κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών της Κερύνειας », είπε.

.Source