Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής ανακοίνωσε τον αριθμό των ατόμων που εμβολιάστηκαν και έπιασαν Coronavirus

Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής Καθ. Δρ. Η Sema Kultufan Turan ανακοίνωσε ότι 2.500 άτομα έπιασαν το Covid-19 σε 15 εκατομμύρια εμβολιασμούς κοροναϊού. Ενώ η ανάγκη για εισαγωγή στο νοσοκομείο ή εντατική περίθαλψη ήταν πολύ χαμηλή μεταξύ αυτών των ανθρώπων, η ανάγκη για εντατική περίθαλψη άνω των 65 ετών μειώθηκε κάτω από το 10%.

Αναφέροντας ότι το Υπουργείο Υγείας έχει ξεκινήσει μια σοβαρή διαδικασία παρακολούθησης από την ημέρα που ξεκίνησε ο εμβολιασμός, Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Καθ. Δρ. Ο Sema Kultufan Turan μίλησε με τον Meltem Özgenç από το Hürriyet.

Καθηγητής Ο Kultufan Turan είπε, «Στην έρευνα που διεξήχθη όταν ο εμβολιασμός ήταν μόλις 15 εκατομμύρια, εξετάστηκαν οι συνθήκες των ατόμων που έπασχαν την ασθένεια μετά την πρώτη και τη δεύτερη δόση. Μεταξύ αυτών των ανθρώπων, υπάρχουν εκείνοι που έλαβαν την πρώτη δόση εμβολίου και έπιασαν το Covid-19 επειδή δεν μπορούσαν να προστατευτούν επαρκώς, εκείνοι που δεν μπορούσαν να προστατευθούν με τη δεύτερη δόση εμβολίου ή εκείνοι που εμβολιάστηκαν και έπαιρναν την ασθένεια ακόμη και μετά από 14 ημέρες “, είπε.

Δηλώνοντας ότι ο αριθμός των εμβολιασμένων και ο αριθμός των παγίδων ιών είναι περίπου 2.500 άτομα, το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής συνέχισε τα εξής:

“Η ανάγκη για εισαγωγή σε νοσοκομείο ή εντατική περίθαλψη είναι σχεδόν αμελητέα μεταξύ αυτών των ανθρώπων. Πριν ξεκινήσει ο εμβολιασμός, η ανάγκη εντατικής θεραπείας ήταν 18 τοις εκατό κατά την περίοδο αιχμής της νόσου στην ομάδα των 65 ετών και άνω, και αυτός ο αριθμός μειώθηκε κάτω από 10 τοις εκατό μετά τον εμβολιασμό. Η κατάσταση είναι παρόμοια. Μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα πολύ καθαρά καθώς οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας και ο εμβολιασμός έχουν ολοκληρωθεί σε ηλικία άνω των 65 ετών. Επομένως, μπορώ να πω ότι έχει επιτευχθεί μια πολύ σημαντική επιτυχία με τον εμβολιασμό. ο εμβολιασμός πρέπει να συνεχιστεί πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. “

«Όταν εξετάζουμε τους ασθενείς που πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό, βλέπουμε ότι αυτή η ηλικιακή ομάδα είναι συνήθως μεταξύ των ηλικιών 80-90 και έχουμε έναν μικρό αριθμό πολιτών με σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι οι θάνατοι μετά Ο εμβολιασμός προκαλείται σίγουρα από εντελώς διαφορετικές ασθένειες, ανεξάρτητα από τον εμβολιασμό. ομάδα ατόμων ηλικίας μεταξύ 20 και 65 ετών. Επειδή υπάρχει αύξηση των νοσηλείας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Πρέπει να αποτρέψουμε τη μόλυνση το συντομότερο δυνατό.

.Source