Μέσα σε μια εβδομάδα, το έτος ανατράπηκε

Μέσα σε 7 ημέρες, η AEL είδε το έτος της να αναποδογυρίζεται. Απομακρύνθηκε από το κύπελλο, αλλά βρέθηκε σε πολύ δυσμενή θέση στο πρωτάθλημα. Ακριβώς το γεγονός ότι ο drn κρέμεται από τα πόδια του είναι և 3ος αρκεί.

Γιατί μπορεί να αναλυθεί λεπτομερώς, αλλά ο χυμός προέρχεται από λίγες λέξεις; Προφανώς, δεν έκανε ό, τι έκανε όλη τη σεζόν για 7 ημέρες. Λάθη, έλλειψη εστίασης, ίσως κακή διαχείριση δεδομένων.

Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση, ανεξάρτητα από το πόσο πικρό θεωρεί κανείς αυτό που παρουσίασε η AEL φέτος, είναι πάντα πικρό.

Αλλά η γεύση και το κακό συναίσθημα είναι προσωρινά. Ειδικά όταν η AEListas κοιτάζει πίσω και βλέπει τι έχει να προσφέρει η ομάδα της φέτος. Καθώς ξεκίνησε από το εξωτερικό, καταγράφει από την αρχή, κεφάλι με κεφάλι στον αγώνα. Για άλλους, ήταν αναμενόμενο, αλλά η AEL δεν το έκανε. Μιλάμε λοιπόν για 7 ημέρες απογοήτευσης, τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχουν λέξεις για διαγραφή.

Σε τελική ανάλυση, τα κίνητρα για την αντίδραση δεν τελείωσαν. Υπάρχουν σενάρια για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Θα φαίνονται πιο εφικτά (και πάλι, δεν θα εξαρτάται από τα πόδια, αλλά θα υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες) εάν επικρατήσει η Ομόνοια. Ανεξάρτητα από το τέλος του έτους, ακόμα κι αν δεν παρεμβαίνει, η εξίσωση φέρνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ένα πολύ μεγάλο θετικό σημάδι. Η AEL έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες του καλοκαιριού, είναι ευρωπαϊκή – χτίστηκε για να διατηρήσει υψηλή τα επόμενα χρόνια.

Source