Μήνυμα Πρωτοχρονιάς με παράπονα από νοσοκόμες P PASYDY

Μήνυμα για το νέο έτος των υποκαταστημάτων PASYDY. Όλα όσα αναφέρουν

Τα υποκαταστήματα Νοσηλευτικής PASYDY χαιρετίζουν θερμά all σε όλες τις νοσοκόμες, μαίες και μαίες με ένα μήνυμα υποστήριξης για τις διακοπές.

Στο μήνυμά τους, αναφέρουν ότι η Πρωτοχρονιά βιώνει μια άνευ προηγουμένου κατάσταση στη χώρα μας. Κατά τους τελευταίους 10 μήνες, το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της χώρας μας ήταν υπό μεγάλη πίεση, προκαλώντας πολλά προβλήματα.

Αναφέρεται ότι το νοσηλευτικό προσωπικό βρισκόταν στις πρώτες γραμμές, αρχικά δεν διέθετε επαρκή προστατευτικό εξοπλισμό, χωρίς επαρκή οργάνωση προσωπικού. “Ωστόσο, καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα παραπάνω εμπόδια και, σύμφωνα με τη δέσμευσή μας, καταφέραμε να ξεπεράσουμε αποτελεσματικά το πρώτο κύμα της επιδημίας”, ανέφερε.

Δυστυχώς, προστίθεται ότι κατά την περίοδο μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κύματος, το οποίο γίνεται πιο περίπλοκο, δεν έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές και ρυθμίσεις για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων.

«Το συμπέρασμά μας είναι ότι παρά τις προσπάθειές μας στη διαχείριση του νοσοκομείου և την πίεση στο προσωπικό επαρκές προσωπικό εγκαίρως, την προληπτική δράση և τον έγκαιρο προγραμματισμό, ωστόσο, δεν υπήρχε αναμενόμενη αντίδραση. Ως αποτέλεσμα, αντιμετωπίζουμε συχνά καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν συχνά χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη. “

Τέλος, αναφέρεται ότι η νέα διεύθυνση του Οργανισμού έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση διαφόρων οριζόντιων ζητημάτων που αφορούν όλους τους εταίρους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως οι συντάξεις νέων υπαλλήλων, μόνιμων υπαλλήλων και υπαλλήλων της ΟΚΥΠΥ.

Πηγή: KYPE

Source