Μήνυμα της Πρωτοχρονιάς από τη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας

Οι εκτιμώμενοι άνθρωποι μας,

Η Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας έχει λάβει όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας που απαιτούνται από τα καθήκοντα και τις ευθύνες της για να διασφαλίσει ότι οι πολίτες μας απολαμβάνουν τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς σε μια ατμόσφαιρα ειρήνης και ασφάλειας και έχει λάβει τις προφυλάξεις της στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας, προκειμένου να αξιολογήσει τα παράπονά σας και τα αιτήματα βοήθειας και να παρέχει άμεση εξυπηρέτηση,155 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ“,”199 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ“, “156 ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ” και άλλες τηλεφωνικές γραμμές θα είναι στη διάθεσή σας, των πολύτιμων ανθρώπων μας, για 24 ώρες.

Για να μην θέσετε σε κίνδυνο τη ζωή και την ιδιοκτησία του εαυτού σας, των αγαπημένων σας προσώπων και των άλλων στην κυκλοφορία και σε άλλα περιβάλλοντα λόγω της Πρωτοχρονιάς.

Λόγω της αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων Covid 19 τις τελευταίες ημέρες, καλούμε τους ανθρώπους μας να συμμορφωθούν με όλους τους κανόνες που λαμβάνονται στο πλαίσιο της επιδημίας του ιού της κορώνας, για άλλη μια φορά, είναι νομική υποχρέωση να φοράτε μάσκα και να διατηρείτε την κοινωνική απόσταση για την υγεία τόσο εσάς όσο και των αγαπημένων σας προσώπων, σύμφωνα με το άρθρο 36 του νόμου 45/2018 για τις μολυσματικές ασθένειες. Σας υπενθυμίζουμε.

  • Φροντίστε να τηρείτε τους κανόνες κυκλοφορίας.
  • Ενώ χρησιμοποιείτε το όχημά σας, προσέξτε τη θέση των δρόμων.
  • Χωρίς δισταγμό, ειδοποιήστε την “αστυνομία” όσους χρησιμοποιούν το όχημα και εκείνους που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες κυκλοφορίας με τρόπο που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την περιουσία σας ή / και άλλων.
  • Μην οδηγείτε εάν έχετε πιει αλκοόλ. Εάν είναι απαραίτητο, ζητήστε βοήθεια από την αστυνομία.
  • Μην επιταχύνετε. Μην ξεχνάτε ότι η ταχύτητα μπορεί να συντομεύσει τη ζωή σας, όχι δρόμους.
  • Η προτεραιότητά σας στην κίνηση είναι να φτάσετε στον προορισμό σας με έναν υγιή τρόπο και να αγκαλιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Μην χρησιμοποιείτε πυροβόλα όπλα κατά τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς. Μην ξεχνάτε ότι η χρήση του είναι έγκλημα.
  • Αναφέρετε αμέσως τους δράστες στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.
  • Να θυμάστε ότι το δικαίωμα στη ζωή είναι υψίστης σημασίας και ποτέ να μην το αφήσετε να το αφαιρέσει.

Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην αστυνομική-δημόσια συνεργασία για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων που προκαλούν θλίψη βαθιά για εμάς και τους λαούς μας και προκαλούν υλικές και ηθικές απώλειες στη χώρα μας. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι εσείς, οι αξιότιμοι άνθρωποι μας, θα βοηθήσετε πάντα την αστυνομία με αυτήν την επίγνωση.

Είναι η μεγαλύτερη ευχή μας η χαρά σας να μην μετατραπεί σε θλίψη και να μην εμφανιστούν ανεπιθύμητα θλιβερά γεγονότα.

Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρουμε ειλικρινά τους πολύτιμους ανθρώπους μας για την Πρωτοχρονιά και ευχόμαστε το 2021 να είναι ευεργετικό για τους ανθρώπους μας, το κράτος μας και τη χώρα μας.

.Source