Μήνυμα της Πρωτοχρονιάς από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κόμματος AK, Kurtulmuş

Απελευθερωμένος, δεν μοιράστηκε τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, το 2020 λήγει τα βήματα “Re-Powerful and Great Turkey” προς την κατεύθυνση της εταιρείας, ανακοίνωσε ότι αντικαθιστά την εθνική μνήμη.

Δηλώνοντας ότι παραδειγματικές υπηρεσίες παρέχονται στον κόσμο σε πολλούς τομείς, ειδικά στον τομέα της υγείας, στον παγκόσμιο νέο τύπο επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19), ο Kurtulmuş είπε:

“Η επιτυχία της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας μας μας έκανε περήφανους. Τα ενεργειακά μας κέρδη, ιδίως στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα, η αποφασιστικότητά μας να προστατεύσουμε την γαλάζια πατρίδα, έγινε μεγάλη ελπίδα για το έθνος μας. Το χέρι βοήθειας στα καταπιεσμένα έθνη έδωσε δύναμη στους φίλους μας. Η Τουρκία ήταν σαφώς το γραμματόσημο, ήταν πριτσίνια της κυριαρχίας των Τουρκοκυπρίων με το άνοιγμα του Βαρόσα, οι αλυσίδες έσπασαν, άνοιξαν την Αγία Σοφία.

Το κληροδότημα του Φατίχ παρουσιάστηκε στους Μουσουλμάνους μέχρι την Ημέρα της Κρίσης. Στο τέλος του 2020, θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε και να συνεχίζουμε να αυξάνουμε όλα τα επιτεύγματα που έχουμε επιδείξει με τη δύναμη που λαμβάνουμε από το αγαπημένο μας έθνος. Η επόμενη περίοδος θα είναι η περίοδος της ανόδου της Τουρκίας δεν μπορεί να αποφευχθεί. Εύχομαι το 2021 να φέρει ειρήνη, ειρήνη, ευημερία, δικαιοσύνη και ευημερία στη χώρα, το έθνος και την ανθρωπότητά μας. “

ΠΗΓΗ: ΑΑ

.Source