Μήνυμα της Πρωτοχρονιάς από τον Αναπληρωτή του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Χασάν Τατσόι

πανό99

Αναπληρωτής του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) Χασάν Τατσόι, Δημοσίευσε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νέο έτος.

Στο μήνυμά του, είπε ότι οι μελέτες για τον εμβολιασμό θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις παλιές μέρες. Δηλώνει ο Χασάν Τατσόι, “Ως Τουρκοκύπριοι, θα εργαστούμε σκληρότερα το 2021. Θα κάνουμε περισσότερες θυσίες. Θα συνεργαστούμε περισσότερο “, είπε.

Το νέο μήνυμα του Taçoy έχει ως εξής:

Καθώς αποχαιρετήσαμε το 2019 και μπήκαμε στο 2020, κανείς δεν φαντάστηκε κακές μέρες για να έρθουν.

Σε αυτές τις δύσκολες και κακές συνθήκες, ως πολιτικός στο αξίωμα, είδα ότι είχαμε μια δύσκολη πίεση με τους ανθρώπους μας. Αν συνεισέφερα ένα dirham σε αυτές τις δύσκολες μέρες, πόσο χαρούμενος είμαι …

Όπως λέμε αντίο έως το 2020, οι εξελίξεις στον κόσμο δείχνουν ότι οι κακές μέρες που περνάμε θα τελειώσουν. Οι επιτυχημένες μελέτες σχετικά με τον εμβολιασμό αποτελούν προάγγελο της επιστροφής στις παλιές μέρες.

Ως Τουρκοκύπριοι, θα εργαστούμε σκληρότερα το 2021. Θα κάνουμε περισσότερες θυσίες. Θα είμαστε πιο αλληλεγγύη. Γιατί, αυτό μας διδάσκει το 2020.

Οι άνθρωποι μας, που ξέρουν πώς να μοιράζονται και να αλληλεγγύη ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, θα επουλώσουν γρήγορα τις πληγές του 2020 το 2021.

Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις, εύχομαι πρώτα υγεία, μετά αλληλεγγύη και εύχομαι τη νέα χρονιά να φέρει ευτυχία σε όλους.

Ευτυχισμένο το νέο έτος.”

πανό134

Source