Μήνυμα της Πρωτοχρονιάς από τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό της ΤΔΒΚ

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Έρσιν Τατάρ δήλωσε ότι εισέρχονται σε μια νέα χρονιά με νέες ελπίδες και ευχές. Ο Τατάρ είπε, «Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι επωφελής για τη χώρα μας και ολόκληρο τον κόσμο και να μας φέρει όλους υγεία, ειρήνη και ευημερία. Σας καλωσορίζω με την ελπίδα ότι η διαδικασία πανδημίας που δεν θα διαγραφεί από τις αναμνήσεις μας καθώς αφήνουμε το 2020 πίσω, θα τελειώσει το 2021. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Σημειώνοντας ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτήν την δύσκολη διαδικασία αντιμετώπισης μιας παγκόσμιας επιδημίας, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι συνέχισαν να υποβάλλονται σε θεραπεία, ο Τατάρ είπε: «Η επιθυμία μου είναι ότι με την εφεύρεση του εμβολίου, ο νέος τύπος επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) τίθεται υπό έλεγχο και περισσότερο για όλη την ανθρωπότητα. φτάνοντας σε υγιείς και όμορφες μέρες. ” βρέθηκε στην περιγραφή.

Τις τελευταίες ημέρες, όλοι οι αριθμοί των περιπτώσεων Kovid-19 στον κόσμο έχουν αυξηθεί και τονίζει ότι είναι ανησυχητικό ότι οι Τατάροι, κάθε προσπάθεια ή δαπάνη για τον εαυτό τους, τους γιατρούς και όλους τους επαγγελματίες της υγείας να επεκτείνουν το χέρι πάντα για να βοηθήσουν τη μητέρα πατρίδα και ευχαρίστησαν την Τουρκία.

Ο Τατάρ τόνισε ότι ένα άλλο σημαντικό γεγονός το 2020 ήταν η εκλογή του Προέδρου στην ΤΔΒΚ, ότι μια λύση δύο κρατών βασισμένη στην κυριαρχία της ισότητας ήρθε τώρα στην ημερήσια διάταξη του Κυπριακού.

Ο Τατάρ Πρόεδρος, “Οι προσπάθειές μας στην Κύπρο πρέπει να στραφούν στην εθνική αιτία του τουρκικού λαού και της Τουρκίας και η συνεργασία της ΤΔΒΚ για την ενίσχυση του εδάφους συνεχίζεται. Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα συμβιβαστικό έδαφος μεταξύ των δύο λαών και των δύο κρατών τους, με βάση την κυρίαρχη ισότητα και τη συνεργασία. ” βρήκε την αξιολόγηση.

“Έχουμε επίσης λάβει σημαντικά βήματα στην Τουρκία με τη μεγάλη υποστήριξη”

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner δήλωσε ότι σχεδόν ολόκληρο το 2020 αγωνίστηκε με μια άνευ προηγουμένου επιδημία για τον κόσμο και σημείωσε ότι η επιδημία επηρέασε αρνητικά όχι μόνο την υγεία αλλά και την οικονομία, την κοινωνική ζωή και την ψυχολογία των ανθρώπων.

Υπογραμμίζοντας ότι η οικονομία της ΤΔΒΚ συρρικνώθηκε σε αυτήν τη διαδικασία, ο Saner υπογράμμισε ότι συνέβαλαν ως κράτος σε όλους τους τομείς να σταθούν παρά τα προβλήματα.

Πατρίδα πατρίδας στην Τουρκία για μείωση της μεγάλης υποστήριξης με ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις της επιδημίας, ξέσπασμα ενός επιτυχημένου τρόπου καταπολέμησης και εξάλειψης των ελλείψεων στον τομέα της υγείας σημαντικά βήματα που μεταφέρουν Saner, “Ελπίζω ότι θα επιστρέψουμε στο 2021, την όμορφη χώρα μας, τον κόσμο μας Θα είναι μια χρονιά όπου μπορούμε να περπατάμε άνετα και να αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον με φιλικό και αδελφικό τρόπο. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Source