Μήνυμα της Πρωτοχρονιάς από τον Υπουργό Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Nazım Çavuşoğlu

πανό99

Υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Ναζίμ Κάβουσογλου, δημοσιεύοντας ένα νέο μήνυμα έτους, ελπίζω ότι το 2021 θα είναι μια χρονιά στην οποία οι άνθρωποι μας θα απολαύσουν την υγεία και την ευημερία ».

Ο Çavuşoğlu είπε, “Ελπίζω ότι το 2021, το οποίο θα εισέλθουμε με νέες ελπίδες και προσδοκίες, θα είναι μια χρονιά που οι άνθρωποι μας θα περάσουν στην υγεία και την ευημερία”

Ο υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Nazım Çavuşoğlu χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη δήλωσή του:

«Αγαπητοί άνθρωποι, αφήνουμε πίσω μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η επιδημία του κοροναϊού, η οποία επηρέασε τον κόσμο, μας υπενθύμισε το γεγονός ότι ο τομέας της γεωργίας και της κτηνοτροφίας είναι κρίσιμος για την οικονομία.

Η επιδημία αποκάλυψε τη σημασία της γεωργικής στήριξης, την ευρεία χρήση της τεχνολογίας στον τομέα και ορισμένες πρακτικές για την ενίσχυση της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων, προκειμένου να είναι αυτάρκης στα τρόφιμα.

πανό134

Όπως στο παρελθόν, θα παραμείνουμε δίπλα στην παραγωγή και τους παραγωγούς μας το 2021 και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους ψαράδες μας.

Η εστίασή μας στο νέο έτος θα είναι η ανακούφιση των αρνητικών επιπτώσεων που οφείλονται στην παραγωγή υπό επιδημικές συνθήκες, στη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και στο άνοιγμα του δρόμου για τον παραγωγό και την παραγωγή.

Ελπίζω ότι το 2021, το οποίο θα εισέλθουμε με νέες ελπίδες και προσδοκίες, θα είναι μια χρονιά στην οποία οι άνθρωποι μας θα περάσουν στην υγεία και την ευημερία. “

.Source