Μήνυμα της Πρωτοχρονιάς από τους ηγέτες της ΤΔΒΚ

Ο Πρόεδρος Τατάρ δήλωσε ότι μπαίνουν σε μια νέα χρονιά με νέες ελπίδες και ευχές. Ο Τατάρ είπε: «Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι επωφελής για τη χώρα μας και ολόκληρο τον κόσμο και να φέρει υγεία, ειρήνη και ευημερία σε όλους μας. Καθώς αφήνουμε το 2020 πίσω, σας χαιρετώ με την ελπίδα ότι η πανδημική διαδικασία που δεν θα διαγραφεί από τις αναμνήσεις μας θα λήξει το 2021. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Σημειώνοντας ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία αντιμετώπισης μιας παγκόσμιας επιδημίας, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι συνέχισαν να υποβάλλονται σε θεραπεία, ο Τατάρ είπε, «Η επιθυμία μου είναι ότι με την εφεύρεση του εμβολίου, ο νέος τύπος επιδημίας κοραναϊού (COVID-19) τίθεται υπό έλεγχο και περισσότερο για όλη την ανθρωπότητα. φτάνοντας σε υγιείς και όμορφες μέρες. ” βρέθηκε στην περιγραφή.

Τις τελευταίες ημέρες, σε όλο τον κόσμο έχει αυξηθεί ο αριθμός των περιπτώσεων Covidien-19 και τονίζει ότι είναι ανησυχητικό ότι οι Τατάροι, κάθε προσπάθεια ή δαπάνη για τους ίδιους, τους γιατρούς και όλους τους επαγγελματίες της υγείας να επεκτείνουν το χέρι πάντα για να βοηθήσουν τη μητέρα πατρίδα και ευχαρίστησαν την Τουρκία.

Ο Τατάρ τόνισε ότι ένα άλλο σημαντικό γεγονός το 2020 ήταν η εκλογή του Προέδρου στην ΤΔΒΚ, ότι μια λύση δύο κρατών βασισμένη στην κυριαρχία της ισότητας ήρθε τώρα στην ημερήσια διάταξη του Κυπριακού.

Πρόεδρος Τατάρ, “Η Κύπρος ανακτώντας την εθνική αιτία του τουρκικού λαού και της ΤΔΒΚ συνεχίζει το έργο μας στην Τουρκία με τη συνεργασία για την ενίσχυση του εδάφους. Το όραμά μας μεταξύ των δύο λαών και ότι έχουν δύο κράτη, να οικοδομήσουμε μια συναίνεση επί τόπου βασισμένη στην κυρίαρχη ισότητα και συνεργασία.” βρήκε την αξιολόγηση.

“Έχουμε επίσης λάβει σημαντικά βήματα στην Τουρκία με τη μεγάλη υποστήριξη”

Ο πρωθυπουργός Saner δήλωσε ότι σχεδόν ολόκληρο το 2020 αγωνίστηκε με μια άνευ προηγουμένου επιδημία για τον κόσμο, και σημείωσε ότι η επιδημία επηρέασε όχι μόνο την υγεία, αλλά και την οικονομία, την κοινωνική ζωή και την ψυχολογία των ανθρώπων.

Υπογραμμίζοντας ότι η οικονομία της ΤΔΒΚ συρρικνώθηκε σε αυτήν τη διαδικασία, ο Saner υπογράμμισε ότι συνέβαλαν ως κράτος σε όλους τους τομείς να σταθούν παρά τα προβλήματα.

Πατρίδα πατρίδας στην Τουρκία για μείωση της μεγάλης υποστήριξης με ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις της επιδημίας, ξέσπασμα ενός επιτυχημένου τρόπου καταπολέμησης και εξάλειψης των ελλείψεων στον τομέα της υγείας σημαντικά βήματα που μεταφέρουν Saner, “Ελπίζω ότι θα επιστρέψουμε στο 2021, την όμορφη χώρα μας, τον κόσμο μας Θα είναι μια χρονιά στην οποία θα ταξιδεύουμε ελεύθερα, θα αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον με φιλικό και αδελφικό τρόπο. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

.Source