Μήνυμα PD σχετικά με την έναρξη των εμβολιασμών. “Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα. Όλα δεν θα είναι διαφορετικά! “

Νέο σημείωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της έναρξης των εμβολιασμών. Περιγράφει σήμερα ως «μεγάλη μέρα». Στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας για την καταπολέμηση της επιδημίας – Δείτε την ανάρτησή του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και πίστης μέσω της ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα με την ευκαιρία της έναρξης εμβολιασμών στην Κύπρο και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Περιγράφοντας σήμερα ως «μεγάλη μέρα», είπε ότι σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για την ήπειρο μας να τερματίσει τη μεγαλύτερη κρίση υγείας σε έναν αιώνα.

Ταυτόχρονα, στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αλλά ταυτόχρονα επιμένει ότι μέχρι να προστατευθεί ολόκληρος ο πληθυσμός, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ο κίνδυνος παραμένει ο ίδιος.

Η θέση του προέδρου ως έχει.

“Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για τη χώρα μας και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σήμερα είναι η αρχή του τέλους για την ήπειρό μας, η μεγαλύτερη κρίση υγείας σε έναν αιώνα.

Η ταυτόχρονη έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα που θα μπορούσαμε να έχουμε σε όλη την ΕΕ κατά τη διάρκεια αυτών των ιερών ημερών.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μάχη μας θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια ξανά. Το σκοτάδι λαμβάνει χώρα στο φως που μας έδωσε η επιστημονική κοινότητα.

Θα απαλλαγούμε από την επιδημία μόνο όταν μπορούμε να προστατεύσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό μας με ένα εμβόλιο.

Μέχρι τότε, ο κίνδυνος παραμένει ο ίδιος. Γι ‘αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε εξίσου προσεκτικοί. “Υπομονή, θάρρος. Στο νέο έτος σίγουρα θα είμαστε ασφαλέστεροι, πιο ελεύθεροι να συνεχίσουμε να ζούμε όπως ξέρουμε πώς”

Source