Μήνυμα PIS για πρόταση γιατρών … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Ιατρικός Σύλλογος Punjab (PIP) δήλωσε σε μια δήλωση ότι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πρέπει να αναγνωρίσουμε την τεράστια συμβολή των Κυπρίων γιατρών σε μια από τις χειρότερες κρίσεις υγείας των δεκαετιών.

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι όταν η επιδημία Covid-19 μαίνεται ανησυχητικά, εξαπλώνεται γρήγορα στα συστήματα υγείας τους, δοκιμάζοντας σοβαρά την ανθεκτικότητα των επαγγελματιών υγείας.

Η Ιατρική Ένωση Punjabir ενθαρρύνει το κοινό να αποδεχτεί το ισχυρό επιστημονικό όπλο εμβολίων που έχουμε τώρα στα χέρια μας, μαζί με τον απαραίτητο προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό και άλλες ιατρικές θεραπείες, ώστε μαζί να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε την επιδημία και να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό. στην κανονικότητα της καθημερινής μας ζωής.

Οι γιατροί, σημειώνει το PIS, ήταν στην πρώτη γραμμή της προστασίας της ανθρώπινης ζωής από το ξέσπασμα, ειδικά στην τρέχουσα φάση στην οποία βρισκόμαστε.

Χωρίς υγιείς γιατρούς, η καταπολέμηση της επιδημίας δεν έχει νόημα. Γι ‘αυτό, ως PIS, ζητήσαμε από το Υπουργείο Υγείας να δώσει προτεραιότητα στον εμβολιασμό των γιατρών. Δεν μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι εάν δεν είμαστε υγιείς. Και το ίδιο ισχύει για όλους. «Επειδή η αντιμετώπιση της επιδημίας Covid-19 δεν είναι μόνο κλινικής ή υγείας, αλλά επηρεάζει και το κοινωνικοατομικό επίπεδο», πρόσθεσε.

Το PIS εύχεται καλή τύχη στην ιατρική κοινότητα της Κύπρου, η οποία φέρει το μεγαλύτερο βάρος της επιδημιολογικής διαχείρισης και υποστηρίζει όλους τους συμπολίτες μας που καταπολεμούν τον ιό.

Επιθυμεί θάρρος σε όλους τους συμπολίτες μας που αισθάνονται την ανάγκη να λάβουν τα απαραίτητα αλλά αυστηρά περιοριστικά μέτρα για να γνωρίζουν ότι με υπομονή και πειθαρχία μπορούμε να επαναφέρουμε τη ζωή μας.

Source