ΜΑΛΕΚΚΟΣ. “Το λέμε αυτό, φαινόμαστε άσχημα, είμαστε άνεργοι.” Δυνατές επιθέσεις όχι μόνο στην Ομόνοια, το APOEL, το Lesiak, το Pitta (VIDEO)

Την Τρίτη το απόγευμα (09-02-2021) ο Κώστας Μάλεκος φιλοξένησε τους παρουσιαστές της διαδικτυακής εκπομπής Podcast Talks με τους παρουσιαστές Βάσο Ηλιάδη και Μάριο Νεοφίτου.

Ο Κώστας Μάλεκος είπε πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα. Λεπτομέρειες, οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του.

– Πώς βλέπει τον αγώνα για τον τίτλο; “Κακά ψέματα, η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, έχει μερικούς αγώνες, և 4 ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους μέχρι το τέλος :.

– Για έναν ειδικό παίκτη. “Αν δεν λέμε Ομόνοια Λεσείς, είμαστε εγκληματίες. Ήταν μια απίστευτη χρονιά. Αλλά αυτοί οι προπονητές δεν κατάλαβαν ακόμη ότι πρέπει να τον αναφέρουν οι αριστεροί. Ο Φιλιώτης ήταν ένας από τους παίκτες που θυμάμαι να γιορτάζω πολύ καλά, τον έκοψα πολύ. «Είδαμε τι είδους παίκτης είναι, τι μπορεί να κάνει σήμερα το Leziacs ενάντια στο προηγούμενο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνα εναντίον της Ντόξα».

«Μερικές φορές νιώθω χαρούμενος που δεν βρίσκω κανένα παράγοντα που δεν έχω ομάδα».

– Για έναν άλλο παίκτη που ξεχωρίζει. “Ο παίκτης που βρίσκεται στην Καρμιώτισσα, Ρόμο, τον έφερα, όχι τον Τορναρίτη, μου αρέσει πάρα πολύ – αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που βλέπουμε το ποδόσφαιρο που παίζει στην Καρμιώτισσα.”

“Δεν έχουν τόσες μεγάλες αμυντικές ομάδες όπως η Karmiotisa Baranov.”

Για τους Κύπριους. “Οι Σιώνες, Λόιζου, Μαλεκκίδης, που έφυγαν, μπήκαν αμέσως στο απόσπασμα του Απόλλωνα, ο φίλος μου Ρούσιας, αν δεν υπήρχαν 14 ομάδες, θα τους δει;” “Μέχρι χθες η Ρωσία σημείωσε 6 γκολ, η μεταφορά του, εμείς από τον Εθνικό ξέρουμε τι είδους παίκτης είναι, ξέρουμε ότι καταστρέφουμε αυτούς τους παίκτες, αυτούς τους 17χρονους, πρέπει να παίξετε mupa σήμερα.”

Για APOEL. «Η APOEL υπέφερε φέτος;» Υποφέρει στον προγραμματισμό, 16 εδώ είναι τα αποτελέσματα 16 μεταφορών. “Και λέω ότι δεν είναι όλοι άχρηστοι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο κατάφεραν να κάνουν τόσα πολλά περάσματα, όπως ο κεντρικός αμυντικός Vinicius ήρθε χθες το βράδυ, λόγω του πανικού που βάζουμε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης.”

Για KOP. “Ελπίζω ότι θα καθίσουν και θα εφαρμόσουν ένα τριετές πρόγραμμα κατηγορίας Β για να λάβουν αποτελέσματα. Δεν έκαναν κάτι σωστό. Κατηγορούμε την KOP, η οποία αναμφίβολα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, προσπαθούμε, ειδικά τα αποτελέσματα των εθνικών ομάδων δεν τα δικαιολογούν. Έχουν ευθύνες և έπρεπε ήδη να παραιτηθούν, ειδικά στην επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή Walem. Όσοι είναι εκεί δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Έπρεπε να έχουν ανθρώπους που έπαιξαν στο πρωτάθλημα խաղում κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Είναι αδύνατο, για παράδειγμα, ο Okkas να μην είναι πουθενά. ”

Για την παρουσία της VAR στο πρωτάθλημα. “Το VAR θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει με φιλικά παιχνίδια, δεύτερης κατηγορίας, ώστε όλοι να το συνηθίσουν, και στη συνέχεια να λέγαμε,” Το λέμε, φαινόμαστε άσχημα, γι ‘αυτό είμαστε άνεργοι για ένα χρόνο, αλλά θα το πούμε πάλι.’

Για τον παίκτη του Απόλλωνα: Ιωάννης Πίττας. “Πίττο μου, νιώθω χαρούμενος, γιατί όταν ήταν 17 ετών, τον πήγα στο Λευκορωσικό U21, πολεμούσε το θηρίο στο μηδέν, έκτοτε έχει δείξει ότι είναι 100 για τον Απόλλωνα. Έχει τον παππού του. που συμβουλεύει και δικαιολογεί τον εαυτό του. Ένας από τους λόγους για να μην τα παρατήσουμε είναι ο Πάμπος Πίττας, όταν πήγε στο ENP και επέστρεψε. “

«Είναι καλό όταν υπάρχουν παίκτες που έχουν πατέρες που έχουν παίξει στα γήπεδά μας εδώ και χρόνια, όπως το« Spoliarich », είναι πίτα, βάζουμε κόρες (γέλια).

Η γνώμη του για τα προβλήματα του APOEL և δύσκολη θέση “Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, ούτε είμαι κοντά. Γενικά, θα πω, սխալ τα λάθη που έγιναν είναι προφανή. Εάν την περασμένη εβδομάδα, όταν ήρθε η ήττα από τον “Εθνικό”, όλοι σοκαρίστηκαν, μπορείτε να δείτε ότι τα σχόλια είναι πιο ήπια. Ήταν σωστό να επικρίνεις τον Πρόδρομο όταν η ομάδα δεν ήταν καλή από την αρχή; Τόση κριτική; Οχι για μένα. Κάποια λάθη έγιναν, συμφωνούμε, προσπάθησε να διορθώσει, με την άφιξη νέων προπονητών, θέλει ειρήνη, αυτή τη στιγμή βλέπω ακόμη και πανικό ακόμη και με τον Πουσαϊτίδη, θα πω ότι βάζεις τον εαυτό σου στο αποδυτήριο του ΑΠΟΕΛ. “Ήρθε στην προεδρία”, είπε. “Εμείς APOEL, θα κερδίσουμε.” Δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι τώρα. Αυτό το γεγονός πρέπει να ληφθεί υπόψη. ” Δεν μπορείτε να παίξετε με 7 προς τα εμπρός. Όλοι θέλουν να σκοράρουν γκολ, κανείς δεν σκοράρει. Θέλετε λίγη ηρεμία για αποτελέσματα;

Για παράδειγμα, γιατί δεν βάζουν το Merkis; Επειδή υπάρχει πανικός, և επειδή «κατά λάθος, ή, για παράδειγμα, από τον De Vincenti, θ αheih θω, νιώθω ότι ο πανικός στον κόσμο είναι επίσης στο καμαρίνι, γιατί με την αυριανή νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όλα είναι γυρίστηκε ανάποδα. “Με το ποδόσφαιρο που παίζει, δεν έχει το δικαίωμα να εισέλθει σε έξι, αλλά οι άλλοι επίσης χάνουν, χάνουν, χάνουν, τότε έχει το δικαίωμα”

Για το φετινό πρωτάθλημα. “Βλέπουμε, ίσως, το καλύτερο πρωτάθλημα από άποψη ανταγωνισμού. Τα επόμενα χρόνια πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να φτάσουμε σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς πολλοί άλλοι Κύπριοι προπονητές και παίκτες με 12 ομάδες θα χάσουν ξανά. Είναι μια μεγάλη υπόθεση, և Τα αποτελέσματα του εθνικού δεν είναι καθόλου τυχαία. Μειώσαμε το ζήτημα των εθνικών ομάδων, καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει. “Οι Κύπριοι δεν μπορούν να καθίσουν στο περίπτερο και να προσκληθούν στην εθνική ομάδα.”

Για τον αυριανό Ολυμπιακό-ΑΠΟΕΛ. “Δεν είμαι προφήτης. Ο φίλος μου Τορναρίτης μπορεί να ξυπνήσει διαφορετικά, ο φίλος μου Πρόδρομος μπορεί να ξυπνήσει διαφορετικά, αλλά σοβαρά τώρα, καμία ομάδα δεν μας έδωσε τίποτα για να πούμε ότι μια ομάδα είναι κάπου καλύτερη. Το βλέπω 1Χ2 “

Για το αύριο Anerbosis-AEL ντέρμπι. Εάν η AEL κάνει διπλό αύριο, θεωρώ αυτόματα ότι τρεις ομάδες είναι υπέρ του τίτλου. “Αν η Ανόρθωση χάσει την ΑΕΛ, είναι εκτός τίτλου.”

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκπομπής με όλα τα ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα.

Source