Μαχαίρια από τον πατέρα ενός 15χρονου θύματος … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι φρικτές στιγμές που έζησε ο ανήλικος στην αγκαλιά του. Ο πατέρας του παιδιού μαχαίρωσε τον εγκληματία αρκετές φορές και τον έστειλε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όταν η Πηνελόπη Δέλτα έγραψε το παραμύθι χωρίς όνομα το 1909, πιθανότατα δεν είχε ιδέα ότι σε έναν αιώνα ή δώδεκα, μια άλλη, πολύ νεότερη ιστορία θα “δανείστηκε” τον τίτλο του βιβλίου της. Μια ιστορία που δεν έχει καμία σχέση με ένα παραμύθι, αλλά είναι ένα δράμα στο οποίο ένας διάσημος ηθοποιός, ένας μικρός αγόρι-πατέρας παίζει για χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. Η πρώτη αγωγή κατατέθηκε εναντίον του σκηνοθέτη για βιασμό ενός 15χρονου άνδρα. Ντόμινο επιτάχυνσης Dom

Ένας πατέρας που δεν μπορούσε να το αντέξει, όταν έμαθε τι είχε υποφέρει ο τότε 15χρονος γιος του στα χέρια του σκηνοθέτη, αποφάσισε να μην περιμένει ή να πάει στο δικαστήριο.

Αυτό το δράμα έχει “γραφτεί” για πολλά χρόνια, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες συζητείται πολύ έντονα από τη δημοσίευσή του.

Πάνω απ ‘όλα, ωστόσο, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, πρώτα απ’ όλα, αυτό που απέχει πολύ από τη λέξη “παράπονο” για έναν συγκεκριμένο ηθοποιό-σκηνοθέτη.

Ένα πολύ διάσημο, καθώς και ένα διάσημο πρόσωπο στον τομέα του ελληνικού θεάτρου, που είχε ισχυρές γνωριμίες και άρρωστες σεξουαλικές επιθυμίες.

Η αγαπημένη του φράση, όταν περπατούσε μετά το θέατρο, επικοινωνούσε με τους φίλους του, ήταν «να φορέσει ένα σουτιέν», μια επίθεση που έκανε όλους να γελούν.

Μόνο το γέλιο γι ‘αυτόν τον άντρα κόπηκε καθώς ξέσπασε μια καταιγίδα διαδηλώσεων, στην οποία δεν φαίνεται να εμπλέκεται επίσημα, καθώς κανείς δεν έχει απελευθερωθεί για να τον αναφέρει.

Προς το παρόν, είναι αθώος έως ότου αποδειχθεί η ενοχή του, αλλά όσοι ακούνε κάτι τέτοιο στο θέατρο θυμούνται το «δράμα» που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια.

Όταν ένας ταλαντούχος ηθοποιός φέρεται να βίασε ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι με τον χειρότερο τρόπο, χρησιμοποιώντας τη γοητεία και τη φήμη του.

Βιάστηκε, πολλοί λένε ότι έγινε με συναίνεση, ισχυρίζονται άλλοι ειδικοί του δράματος, αλλά ακόμη και αν το τελευταίο είναι αλήθεια, πώς κάνετε σεξ με ανήλικο;

Νύχτα της επίθεσης և ένταση

Ό, τι κι αν ήταν, ο ηθοποιός ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα πληρώσει ακριβά για τη νοσηρή του επιθυμία, γιατί το αγόρι δεν ήταν σιωπηλό, αλλά ζούσε συναισθήματα που τον ώθησαν να κάνει ένα βήμα.

Έζησε, αλλά ακόμα κι αν ήταν σιωπηλός στην αρχή, εάν έκλαιγε μόνος το βράδυ, ο πατέρας του δεν πέρασε πολύ χρόνο για να καταλάβει τι είχε συμβεί, ειδικά όταν ενημερώθηκε για τις ειδικές προτιμήσεις του ηθοποιού.

Στο τέλος, δεν ήταν πολύ δύσκολο.

Ήταν ένα κοινό μυστικό στα θεατρικά πηγάδια που ο ηθοποιός, που αργότερα έγινε σκηνοθέτης, ήταν παθιασμένος με το ανώριμο σώμα των αγοριών.

Όταν έκανε ό, τι έκανε στον νεαρό άνδρα – δεν ήταν ο μόνος που ισχυρίστηκε ότι τον γνώριζε καλά – πίστευε πιθανότατα ότι τίποτα δεν θα συμβεί.

Μερικές φορές είχε ακόμη σεξ με κορίτσια στην περιοχή, όχι μόνο με τα οποία ήθελε πάντα να έχει πολύ κοντά μαλλιά, σχεδόν αγόρι, ίσως επειδή τον ενθάρρυνε, ένιωθε ότι ήταν με ένα αγόρι.

Μόνο εκείνο το βράδυ, καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ένιωθε ότι κάτι άλλο είχε καρφωθεί στο σώμα του, ένα μαχαίρι που κρατούσε ο ανήλικος πατέρας του.

Καθώς αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του, ως αυτοαποκαλούμενος τιμωρητής, χτύπησε τον γιο του πολλές φορές για το δράμα που του κατηγορούσε.

Την άφησε σχεδόν νεκρή, και όταν βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος, πολλοί είπαν ότι δεν θα έκανε εκείνους που γνώριζαν την επίθεση να ξεχάσουν εκείνο το βράδυ, αλλά η μοίρα είχε την αντίθετη άποψη του γοητευτικού ηθοποιού.

Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία πριν διασώσει και επανέλθει στο φυσιολογικό.

Μια κανονικότητα που δεν έχει αλλάξει, παρά την επίθεση που έλαβε από έναν άντρα που πήρε το νόμο στα χέρια του ως πατέρας.

Ένας πατέρας που μαχαίρωσε τον εαυτό του δεν καταδικάστηκε ποτέ για το αδίκημα, καθώς η υπόθεση διευθετήθηκε εκτός δικαστηρίου.

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης, όπως και οι άλλοι, και μερικές φορές ο βοηθός του, συνέχισε να ανεβαίνει, απολαμβάνοντας τη ζωή, ειδικές ακροάσεις στο σπίτι του.

Αυτός που ήταν πάντα δίπλα του, ό, τι χρειαζόταν, κάποιος που δεν θα μιλούσε ποτέ για αυτό που είδε ή για το οποίο συμμετείχε, τον πρωταγωνιστή του ανώνυμου δράματος, με πολλές παρενέργειες νέων ψυχών.

Όσοι βγαίνουν δειλά και αρχίζουν να μιλούν …

Πηγή: ProtThema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source