Μεγάλα έργα που αλλάζουν Λάρνακα – Α. Ιοί στο εξωτερικό

Από τη Μίμη Χριστόφορο

Ξεκινά ένα σημαντικό έτος για την πόλη του Σημαντικού Enonas, καθώς πολλά έργα εκτελούνται τόσο από τον δήμο όσο και από μια ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως είπε εξω απο Ο δήμαρχος της Λάρνακας, Andreas Viras.

Ο κ. Βίρας μας μίλησε έργα που θα ξεκινήσουν το 2021 στην πόλη, προβλήματα αντιμετωπίζοντας τη Λάρνακα, απαντώντας στο ερώτημα αν θα είναι; υποψήφιος: Στις φετινές δημοτικές εκλογές, αγωνίζονται και πάλι για την πρώτη θέση στην πόλη.

Η εικόνα μπορεί να περιέχει:

Λιμάνι – Μαρίνα

Όπως ανέφερε, λιμάνι – μαρίνα, Το έργο 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2021, ավելացնել σχεδιάζει να αυξήσει το ετήσιο ΑΕγχΠ της Κύπρου և Λάρνακα σε 120 εκατομμύρια ευρώ ετησίως τη στιγμή που θα ανοίξουν. περισσότερες από τρεις χιλιάδες θέσεις εργασίαςΟι αιτήσεις για άδειες έργων αναμένεται να υποβληθούν έως τον Οκτώβριο και ορισμένα έργα ενδέχεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του έτους.

Είναι ένας άλλος πνεύμονας της έρευνας «ανάπτυξης της πόλης» Ινστιτούτο Ναυτιλιακής Κύπρου (CMMI) Το κέντρο αριστείας των 30 εκατομμυρίων ευρώ που θα κατασκευάσει τις εγκαταστάσεις του στην περιοχή Mackenzie είναι ένα έργο που θα φέρει επίσης ανάπτυξη, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Η εικόνα μπορεί να περιέχει ουρανό, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό

Erv Rambar Movement – Παράκτια επιχείρηση

Είναι μια άλλη πιθανή εξέλιξη πλήρης κίνηση των δεξαμενών να επιτύχω καλοκαίρι και η περιοχή θα απελευθερωθεί. Το υγρό καύσιμο έχει ήδη μεταφερθεί, με μόνο LPG που απομένει, και αναμένεται ότι μέχρι τον Ιούλιο, όταν ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις του Βασιλικού, η κατεδάφιση θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021, απελευθερώνοντας δυόμισι χιλιόμετρα χώρου ανάπτυξης. “Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη”, είπε.

Δεξαμενές πετρελαίου στη Λάρνακα.  Μια νέα πιθανή επέκταση είναι ενοχλητική

“Σχέδιο έργου, το οποίο προβλέπεται από το εδαφικό σχέδιο, καθώς είναι ένα από τα μέγιστα ελκυστικές περιοχές για ανάπτυξη επειδή ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Ο δήμος, μαζί με τους κρατικούς ιδιοκτήτες γαιών, πρέπει να πραγματοποιήσουν χωματουργικά έργα, να αποκαταστήσουν τη διάβρωση της παραλίας, να χτίσουν πεζοδρόμια, πάρκα, καταπράσινες περιοχές, μια δημόσια παραλία. Αυτό είναι το πρώτο έργο στο οποίο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε, θα δώσει νέα ώθηση στην περιοχή. ”

Η εικόνα μπορεί να περιέχει:  Υπαίθριες δραστηριότητες և νερό

Τα πέντε μεγάλα έργα του δήμου

Θα τελειώσουν επίσης 5 έργα του δήμου, που χρηματοδοτούνται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία – περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ. ΜΙ: νέα αστική αγορά, όπου τον Ιανουάριο του 2021 Αναμένεται ότι ο χώρος στάθμευσης θα παραδοθεί, պայման εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν να είναι πλήρως λειτουργικό, Ου ουρούρι θα λήξει το 2022. τον Μάρτιο Λέσχη Λάρνακας, ότι: Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας և μερικά πεζοδρόμια στην πόλη παρακάτω.

Η εικόνα μπορεί να περιέχει:  Ένα ή περισσότερα άτομα, όρθιοι άνθρωποι և υπαίθριες δραστηριότητες

Το εμπορικό κέντρο τελείωσε

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τον επόμενο Φεβρουάριο, το εμπορικό κέντρο olis (Metropolis mall) θα αρχίσει να λειτουργεί, αρκετά εκατομμύρια επενδύσεις, ενώ πολλά ξενοδοχεία ολοκληρώνουν τη δουλειά τους, η λειτουργία τους αναμένεται το 2021.

Τα μεγάλα προβλήματα της πόλης

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λάρνακας ήταν τα άρματα μάχης, μια κίνηση που αναμένεται να λύσει ένα βασικό πρόβλημα ασφάλειας – το πρόβλημα της στέρησης της πόλης από τεράστιες περιοχές για ανάπτυξη.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο δήμος είναι η ενοποίηση της παραλίας στο αεροδρόμιο Mackenzie, η οποία διαρκεί μισή ώρα για να συνδεθεί με την παραλία, καθώς ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι το αεροδρόμιο δεν μπορούσε να προχωρήσει. στο և ανοίξτε το δρόμο προς την παραλία.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που προκαλεί ανησυχία στον δήμο είναι ο P.μη πανεπιστημιακό σχολείο που το κράτος υποσχέθηκε ή δεν συνέχισε.

Η εικόνα μπορεί να περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες στον ουρανό

Θα διεκδικήσει δήμαρχο ή όχι στους 21 δήμους;

Μπορεί να μην μας είπε ξεκάθαρα, αλλά μπορούμε να συμπεράνουμε από την απάντηση του κ. Viras ότι: Πιθανότατα θα εκλέξει δήμαρχο.

“Φαίνεται ότι η παράταση της προθεσμίας για τις δημοτικές εκλογές που συμπίπτει με τις ευρωπαϊκές εκλογές δεν θα περάσει από το Κοινοβούλιο, αλλά δεν με απασχολεί, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κάνετε σχέδια, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι σε δύο ημέρες θα είστε σε θέση να αναπτύξετε το όραμά σας για την υλοποίηση του σχεδίου σας. Αλλά έχουμε χρόνο να αποφασίσουμε. Και οι δύο προϋποθέσεις είναι απαραίτητες σε οποιαδήποτε θέση για την προώθηση της εργασίας σας. «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή συνεργασία στο δημοτικό συμβούλιο, βγαίνει ήδη».

Source