Μεγάλη Βρετανία. Η κοκαΐνη αξίας 6,8 εκατομμυρίων ευρώ κατασχέθηκε από την Κύπρο

Ένας Κύπριος άνδρας συνελήφθη στο Λονδίνο και καταδικάστηκε σε 6,8 εκατομμύρια ευρώ για κοκαΐνη.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε ένα κάλυμμα που είχε συγκροτήσει η ομάδα μέσα στα οχήματα, ενώ κατασχέθηκαν πολυτελή αγαθά և 55.000 λίρες σε μετρητά.

Ο 27χρονος άνδρας συνελήφθη κυπριακής καταγωγής ονομάζεται ar azaros John on Loisidis και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 ετών.

Η βρετανική αστυνομία ανακάλυψε τα πάντα 49 κιλά κοκαΐνης μετά από έρευνες σε φορτηγό տանը Στο σπίτι ενός 27χρονου Κύπριου, σύμφωνα με sigmalive.com:,

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Λοϊζίδης βρισκόταν στο σπίτι του 26χρονου συνεργού του. Λονδίνο: τον περασμένο Οκτώβριο, με ένα λευκό φορτηγό που μετέφερε, με μια μεγάλη τσάντα ταξιδιού.

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο του 26χρονου συνεργού του και έφυγαν. – Λίγα χρόνια αργότερα, ο 26χρονος επέστρεψε με μια άλλη τσάντα ταξιδιού, την οποία άφησε με ένα λευκό φορτηγό. Μιάμιση ώρα αργότερα, ο τρίτος συνεργός του 27χρονου έφτασε στο ίδιο μέρος και μετέφερε το άσπρο βαν σε μικρή απόσταση.

Ο 26χρονος κάλεσε τον Λοϊσίδη να πάει στο σημείο συνάντησης, και μόλις έφτασε, μετέφεραν μια τσάντα ταξιδιού στο αυτοκίνητο του 27χρονου για να αρχίσει να τη διανέμει. κοκαΐνη,

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία, που παρακολουθούσε τους τρεις άντρες, κυνηγούσε τον 27χρονο και τον σταμάτησε για επιτήρηση. Τα πρώτα πέντε κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Στο σημείο συνάντησης, ο Κύπριος πήρε δύο ακόμη σακούλες “αγαθών” από το αυτοκίνητό του, τις έβαλε σε ένα λευκό φορτηγό και έφυγε.

Η αστυνομία τον συνέλαβε για αρκετό καιρό, βρήκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και κάποια κοκαΐνη.

Μια αναζήτηση στο σπίτι του εμφανίστηκε τρία κιλά κοκαΐνης, ένα ρολόι 55.000 λιβρών.

Ο 26χρονος άνδρας συνελήφθη, βρήκαν τα κλειδιά ενός λευκού φορτηγού, στο οποίο μετά από έρευνα βρήκαν 41 κιλά κοκαΐνης.

Βρέθηκαν συνολικά 49 κιλά κοκαΐνης αξίας έξι εκατομμυρίων λιρών.

Σχολιάζοντας την υπόθεση, η αστυνομία είπε. Αλλά πάλι, ο μέσος άνθρωπος δεν θα σκεφτόταν να μεταφέρει σχεδόν 50 κιλά κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του. “

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο οπλοστάσιο της Κίνας «φοβίζει» – Περιλαμβάνει υπερηχητικούς πυραύλους

Προκάλεσε η Τουρκία. Άσκηση πανοπλίας στον Έβρο

,Source