Μεγάλη ουρά οχημάτων σχηματίστηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος στον αυτοκινητόδρομο D-100 στο Κοκαέλι

Διαφήμιση

KOCAELİ (AA) – 1 άτομο τραυματίστηκε στο ατύχημα όπου εμπλέκονται 2 οχήματα στο τμήμα Derince του αυτοκινητόδρομου D-100 στο Kocaeli και δημιουργήθηκε μια μεγάλη ουρά οχημάτων λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο πλάκας 34 BHJ 784 κάτω από την κατεύθυνση του Emre E. στον αυτοκινητόδρομο D-100 προς την Άγκυρα συντρίβεται με ένα ελαφρύ εμπορικό όχημα που κινείται προς την ίδια κατεύθυνση στην είσοδο της σήραγγας Derince. Το αυτοκίνητο, το οποίο χτυπήθηκε από την πρόσκρουση, σταμάτησε χτυπώντας τη μέση.

Ο Μπάνου Ε., Κολλημένος στο αυτοκίνητο που είχε ατύχημα, απομακρύνθηκε από τα πυροσβεστικά μέλη. Διαπιστώθηκε ότι οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Εκπαίδευσης και Έρευνας του Derince δεν κινδυνεύουν από ζωή.

Λόγω του ατυχήματος, υπήρχε μια μεγάλη ουρά οχημάτων προς την κατεύθυνση της Άγκυρας, όπου η μεταφορά παρέχεται με ελεγχόμενο τρόπο για περίπου 45 λεπτά.

Η ροή της κυκλοφορίας στο δρόμο επέστρεψε στο φυσιολογικό μετά την αφαίρεση του αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο ατύχημα.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρά άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμη και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source