Μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων που απομένουν στο Ercan προσφέρονται για δημοπρασία

Ένας μεγάλος αριθμός αγαθών διαφόρων τύπων, που βρίσκονται στο Τελωνείο στο Αεροδρόμιο Ercan, προσφέρονται προς πώληση σε δημοπρασία στις 6 Ιανουαρίου.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα και την ανάλυση των εμπορευμάτων, αναφέρεται ότι τα εν λόγω προϊόντα θα πωληθούν με δημοπρασία έως τις 10.00 π.μ. στις 6 Ιανουαρίου 2021, εάν δεν απαλλαγούν από τα τελωνεία με την καταβολή φόρων σύμφωνα με την τελωνειακή νομοθεσία.

Στην ανακοίνωση, σημειώθηκε ότι η τελωνειακή διοίκηση δεν είναι υποχρεωμένη να δεχτεί την υψηλότερη προσφορά ή οποιαδήποτε προσφορά.

Μεταξύ των αγαθών που θα προσφερθούν προς πώληση σε περίπτωση απομάκρυνσης από το τελωνείο με την καταβολή του φόρου, “φορητός υπολογιστής και αξεσουάρ, παπούτσια, βιβλίο, καλάμι ψαρέματος, led labma, rosary, ψεύτικες τρίχες, περούκα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ανταλλακτικά, σωλήνες, γυάλινα κύπελλα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, αναμνηστικά Υπάρχουν διάφορα προϊόντα όπως “ενισχυτής, USB, κασέτα, ακουστικά, μπάλα γκολφ, εσώρουχα”.

.Source