Μεγάλος στόχος στον ορεινό δρόμο: Ορχάνη, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με κανονική ταχύτητα σε 23 λεπτά!

Ήταν το 1982… Ορχάνη ΔρόμοςΠήγαμε στο εργοτάξιο για να τραβήξουμε φωτογραφίες και να κάνουμε νέα όταν η εργασία άρχισε να επεκτείνεται και να συντομεύεται.

Περίοδος Αυτοκινητόδρομοι διευθυντές είπαν:

«Το ανθρακωρυχείο και ο θερμοηλεκτρικός σταθμός θα φέρουν κίνηση στην περιοχή. Αλλά ο κύριος στόχος, ο δρόμος Κωνσταντινούπολη-Αττάλεια θα μειωθεί από αυτήν τη διαδρομή. “

Σε εκείνη την περίοδο …

Κωνσταντινούπολη’και Αντάλιαγια εκείνους που θα πάνε Kocaeli-Sakarya-Bilecik-Bozuyuk-Kutahya εναλλακτική λύση στη διαδρομή Με αυτόν τον τρόπο σχεδιάστηκε.

Ετσι…

Κωνσταντινούπολη-Bursa-Orhaneli-Buyukorhan-Harmancik ο δρόμος στη διαδρομή του, Χαρμανκίτα Μπαλίκεσιρ-Κουτάγια θα συναντηθούν, Sakarya-Bozuyuk-Kutahya η πυκνότητα μεταξύ θα μειωνόταν.

Αίτηση…

Ορχάνη ΔρόμοςΗ επέκταση ξεκίνησε με αυτόν τον στόχο. Όμως αργότερα το έργο τέθηκε στο ράφι και με την πάροδο του χρόνου ξεχάστηκε.

Κατά τις εργάσιμες ημέρες…

Ο δήμαρχος του Ορχανέλι Αλί ΑϊκούρτΜιλώντας μαζί μας, ακούσαμε έναν εντελώς διαφορετικό στόχο.

Για χρόνια Επαρχιακό Γραφείο AK Party Orhaneli πράξη Aykurt, Ως δήμαρχος που προέρχεται από την πολιτική, βρισκόταν μέσα και στο τέλος των εξελίξεων που ακολούθησε. ο υπέροχος προορισμός του ορεινού δρόμου εξήγησε.

Αυτός είπε:

«Από τους λαμπτήρες Carrefour στο κέντρο της Προύσας, το Orhaneli θα φτάσει σε 23 λεπτά με κανονική ταχύτητα. Έτσι, το Orhaneli θα είναι τόσο κοντά όσο η γειτονιά του κέντρου της Προύσας. “

Είπε επίσης πώς θα συνέβαινε αυτό:

«Η κατασκευή των σηράγγων στον ορεινό δρόμο συνεχίζεται. Η πρώτη σήραγγα θα ανοίξει στις 15 Ιουλίου 2022, μια σημαντική ημερομηνία. Οι αυτοκινητόδρομοι θα κάνουν το διαγωνισμό των σηράγγων Kapıkaya το 2021. Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τη διεύρυνση και την άσφαλτο του δρόμου 58 χιλιομέτρων μεταξύ Erenler και Harmancık.

Ακούγοντας, σκεφτήκαμε:

Μαζί με τον αυτοκινητόδρομο Κωνσταντινούπολη-Προύσα Δεδομένου ότι το διάστημα μειώνεται σε 1 ώρα, ορεινός δρόμος με Κωνσταντινούπολη Αττάλεια σημαντικό για τον τρόπο σύμπτυξη βγαίνει.

Προφανώς…

ΟρχάνηΜε 23 λεπτά, ο ορεινός δρόμος θα μειωθεί και η μεταφορά θα είναι ευκολότερη. ορεινό θέρετρο έλξης Θα κερδίσω.

Διερεύνηση φυλακών στο Ορχάνη, 2 θέσεις

Για λίγο … Βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη νέα φυλακή υπάρχει. Ενώ προβλήθηκαν ορισμένες αντιρρήσεις, η πρόσκληση Δήμαρχος του Ορχανέλι Αλί Αϊκούρτ έκανε.

Στην πρόσκληση ανακοινώσαμε από αυτές τις στήλες Γκαζιπάσαπροτείνει 495 στρέμματα γης στο Πρόεδρος Aykurt, Αρχείο με 9 εναλλακτικές προτάσεις ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ’παραδόθηκε.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας …

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ’από τεχνικός η ομάδα εξέτασε τις προτεινόμενες τοποθεσίες, δύο κατάλληλα Βρέθηκε.

Διπλωματία και πολιτική μαρτυρία από τον Onur Öymen: Ενώ αντιστέκονται στην καταστολή

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας… Από το πακέτο φορτίου ένα πολύ ξεχωριστό δώρο παραγωγή. Αυτός που έστειλε τα χρόνια του Πρεσβευτής όπως και δημοκρατία της Τουρκίας για την περίοδο 2007-2011 Αναπληρωτής CHP Bursa επίσης Onur Öymen “του.

Νωρίτερα…

Μεταξύ 1964-2002 διπλωμάτης ως μαρτυρία Δύσκολη διαδρομή Περιγράφεται στο βιβλίο Oymen, 7 χρόνια αυτή τη φορά Αντιπρόεδρος CHP τα τελευταία 4 χρόνια του Αναπληρωτής της Προύσας 9 χρονών μαρτυρία της πολιτικής έφτιαξε ένα βιβλίο και Ενώ διαρκεί η καταστολή – Πολιτικά απομνημονεύματα ενός Ρεπουμπλικάνου Δημοσίευσε ένα βιβλίο με το όνομα.

Στο βιβλίο που περιέχει πολύ ειδικές μαρτυρίες, Συμβούλιο’απόρριψη Ευρωπαϊκή Ένωση’ούτε τα εμπόδια που αντιμετωπίστηκαν με την έναρξη της διαδικασίας ένταξης, Κύπρος’τα Σχέδιο Κόφι Ανάνμε τη χώρα μας και ΤουρκοκύπριοιΠοιες είναι οι παγίδες; Τουρκία’εννέα Αρμενία’Υπάρχουν πολύ σημαντικά έγγραφα μέχρι να αναγκαστεί να το χειριστεί.

Ο Çavuşoğlu επέλεξε τη φωτογραφία της χρονιάς

Έχει γίνει παραδοσιακό τώρα … Πρακτορείο Anadolu στο τέλος κάθε έτους Φωτογραφίες της Χρονιάς προβαίνει σε εκλογές με πολιτικούς, δημάρχους και γραφειοκράτες υψηλού επιπέδου.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια …

Υιός Αναπληρωτής πρωθυπουργός το ένα Αναπληρωτής κόμματος AK της Προύσας και Hakan Çavuşoğlu, Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Τουρκικού Κοινοβουλίου συμμετείχε στη φετινή επιλογή φωτογραφιών.

Πρώτη θέση με προσθετικά πόδια Η ευτυχία του Μωάμεθ μωρού έδωσε στη φωτογραφία του.

Υποστήριξη από την Ερυθρά Ημισέληνο που κάνει τα παιδιά με αιμορροφιλία να χαμογελούν

Σήμερα … Η πιο κοινή και γνωστή ασθένεια του αίματος λευχαιμία επίσης λέγεται λευχαιμία νόσος. Επίσης, κατάσταση όπου το αίμα δεν πήζει το ένα αιμοφιλία έχει ασθένεια.

Ειδικά…

Στα παιδιά δεν σταματά την αιμορραγία επικίνδυνο λόγω αιμοφιλία μια ειδική ασθένεια.

Αίτηση…

Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Προύσα Σχολή Ιατρικής »ανάλογα με το τι Νοσοκομείο Υψηλής Ειδίκευσης της Προύσας »αντιμετωπίζονται σε πολύ ειδικές καταστάσεις κάθαρμα τα παιδικά πρόσωπα γέλασαν με μια πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη.

Υποκατάστημα Kizilay Bursa στα πλαίσια Νέος Κόκκινος Ημισέληνος παιδιά με αιμορροφιλία κατά τις ομαδικές επισκέψεις τους ειδικά εμπλουτισμένα με πρωτεΐνες τρόφιμα διανέμουν.

Για χρόνια αφιερώθηκε σε αυτά τα παιδιά SBÜ Bursa Ιατρική Σχολή Αντιπρύτανης Αναπλ. Δρ. Elif Güler Kazanci “Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δημιουργήθηκαν πολύ ειδικοί πίνακες.

Ο Yenişehir Turhanettin λυπάται για την Ergünaç

Τον γνωρίζουμε πάντα … με το χαμογελαστό του πρόσωπο και τον σεβασμό που δείχνει σε όλους. Turhanettin Ergunac Ιδρυτής περιοχής το 1984 SODEP »δέκα, 1994’te de SHP »δύο φορές συμπεριλαμβανομένου Δήμαρχος Γιενσεχίρ εκλεκτός.

Νέα πόλη’Δεν μπορούσαμε να δούμε ο ένας τον άλλο για πολύ καιρό επειδή έφυγε. Το ακούσαμε Διδίμπέθανε επίσης όταν έλαβε θεραπεία κοροναϊού στο νοσοκομείο.

Θεός’μαύρισμα rahmet, Νέα πόλη’Και τα συλλυπητήριά μας.

Source