ΜΕΓΑΔΟΣ. “Είναι ο μεγάλος αδερφός μου”

Ο Amir Azmi Megahed θα συναντηθεί ξανά για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια της καριέρας του, Νίκος Καραγεωργίου, αυτή τη φορά ως συνεργάτης του.

Ο Νίκος Καραγεωργίου βρήκε το επόμενο γήπεδο ποδοσφαίρου στο δεύτερο τμήμα της Σαουδικής Αραβίας, ιδίως στο Αλ Σούλα, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ταυτόχρονα, ο Amir Azmi Megahed, ο οποίος έχει ξεκινήσει να επιτυγχάνει τους στόχους του Nogum στην ίδια κατηγορία, προσπαθεί την τύχη του ως πρώτος προπονητής για πρώτη φορά.

Οι δύο εταίροι θα είναι τώρα στη Σαουδική Αραβία για τρίτη φορά. Το πρώτο ήταν στον ΠΑΟΚ το 2005, όταν και οι δύο «κάθισαν» σε ένα λευκό αυτοκίνητο στις αρχές της χρονιάς, ο προπονητής του Καραγεωργίου και ο Μέγκενεντ ως ποδοσφαιριστής. Είχαν την ίδια σχέση δέκα χρόνια αργότερα στην Ένωση Παραλιμνίου, ενώ ήταν σχεδόν μπροστά από την άλλη στην Καλώνη.

Χρόνια αργότερα, μιλώντας στη Metropolis 95.5, ο Meghahed είπε, “Ο Νίκος είναι ο μεγάλος αδερφός μου”, περιγράφοντας τη σχέση μεταξύ των δύο ανδρών.

Πηγή: repress.gr

Ο Amir Azmi Megahed θα συναντήσει ξανά τον Νίκο Καραγεωργίου για τρίτη φορά στην καριέρα του, αυτή τη φορά ως συνεργάτης του.

Ο Νίκος Καραγεωργίου βρήκε το επόμενο γήπεδο ποδοσφαίρου στο δεύτερο τμήμα της Σαουδικής Αραβίας, ιδίως στο Al Sula, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ταυτόχρονα, ο Amir Azmi Megahed, ο οποίος έχει ξεκινήσει να επιτυγχάνει τους στόχους του Nogum στην ίδια κατηγορία, δοκιμάζει την τύχη του ως πρώτος προπονητής για πρώτη φορά.

Οι δύο εταίροι θα είναι τώρα στη Σαουδική Αραβία για τρίτη φορά. Ο πρώτος ήταν στον ΠΑΟΚ το 2005, όταν στις αρχές της χρονιάς και οι δύο «κάθισαν» σε ένα λευκό και άσπρο άρμα ως προπονητής του Καραγεωργίου και ο Μέγκενεντ ως ποδοσφαιριστής. Είχαν την ίδια σχέση δέκα χρόνια αργότερα στην Ένωση Παραλιμνίου, ενώ ήταν σχεδόν μπροστά από την άλλη στην Καλώνη.

Χρόνια αργότερα, μιλώντας στη Metropolis 95.5, ο Meghahed είπε, “Ο Νίκος είναι ο μεγάλος αδερφός μου”, περιγράφοντας τη σχέση μεταξύ των δύο ανδρών.

Πηγή: repress.gr

Source