Μειώθηκαν τα περιθώρια, στέγνωσαν το άλλοθι

Η ισοπαλία της Arena (23ο παιχνίδι) և Apollon և Omonia (24ο παιχνίδι) μετέτρεψε την κυριαρχία του βραδινού ντέρμπι με τον AEL στον Αντώνη Παπαδόπουλο σε μονόδρομο για την Ανόρθωση.

Ο Timur Ketspayan αρνείται σε κάθε περίπτωση ότι κάθε βαθμός στο τρέχον πρωτάθλημα είναι κέρδος, αλλά σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία, εκτός από τη νίκη, κάθε αποτέλεσμα θα χάσει πόντους, οι οποίοι απειλούν να αναστατώσουν τη «γυναίκα» στον αγώνα για τον τίτλο.

Μετά την ήττα (Απόλλωνα) (2-3) Η Ανόρθωση έπαιξε ξεκάθαρα για να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ (0-0) և ΑΕΚ (0-0), την ΑΕΛ (να μην παραδοθεί ένα γκολ և), σημειώνοντας περιθώρια ή λάθη για να μην επιδιώξει νίκη.

Εάν έρθει, θα είναι το ένατο στη σειρά (Apollon 1-3 στις 20 Σεπτεμβρίου) և θα είναι το καλύτερο του αποτέλεσμα από το 1999/00, όταν γιόρτασε και πάλι οκτώ συνεχόμενες επιτυχίες στο σπίτι υπό τον Dusan Mito և i :.

Κατά τη διάρκεια του κυνήγι τριών πόντων, ο Ketspayan μπορεί να στοιχηματίσει σε όλους τους παίκτες του και ήρθε η ώρα να φτάσει το προσωπικό. Αφού σταθεροποιήσετε στην πλάτη (και οι δύο υπερασπίζονται ένα τριπλό κουαρτέτο), αποκαλύψτε το αντίστοιχο πρόγραμμα τους. δημιουργικό-παραγωγικό μέρος.

Αναμένεται ότι εκτός από τον επιθετικό Kvilita, ο Okriashvili και ο Mikha θα διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο. Ο Γεωργιανός, ο οποίος ανέκαμψε από απουσία τριών μηνών λόγω τραυματισμού, βρίσκεται στα τελευταία δέκα λεπτά του ντέρμπι της Αρένας, ενώ ο Ισραηλινός αναμένεται να ανανεωθεί μετά από ένα διάλειμμα εναντίον της ΑΕΚ.

Source