Μειώνει τη λέξη για να χαλαρώσετε, αλλά επίσης … | Σχετικά με τη δημοσιογράφο Κύπρος:

Η κυβέρνηση, μέσω του ομιλητή της κυβέρνησης, τερματίζει τη συζήτηση για να ηρεμήσει, αλλά και να λάβει επείγοντα μέτρα.

“Ο Πρόεδρος συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Υγείας για να συζητήσει το θέμα. Η επιδημιολογική ομάδα συνεδριάζει κάθε Τρίτη, και ο Υπουργός Υγείας θα ενημερωθεί για τις απόψεις των επιδημιολόγων, το θέμα δεν θα αφορά το υπουργείο. “Καθώς η κατάσταση παραμένει αυτή τη στιγμή, δεν θα υπάρξει χαλάρωση, αλλά δεν θα υπάρξουν νέα πρόσθετα μέτρα”, δήλωσε ο Κυριάκος Κούσιος στο RIC.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “η κατάσταση και η εικόνα αξιολογούνται συνεχώς. Εάν υπάρχει ανάγκη λήψης μέτρων, σίγουρα θα την λάβει.” Επανέλαβε το αίτημά του προς την κυβέρνηση να αναλάβει δράση, λέγοντας ότι είναι καθήκον όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης, να ζητήσουμε για άλλη μια φορά από τους πολίτες να εμβολιαστούν, να αναλάβουν δράση, καθώς ο μόνος τρόπος είναι να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού. Πρέπει να εξοικονομήσουμε τον χρόνο που χρειαζόμαστε, ελπίζοντας ότι μέχρι τον Ιούνιο το 65% θα εμβολιαστεί. Πρέπει να κερδίσουμε αυτήν τη μάχη, όλοι χρειαζόμαστε συνεργασία, ευαισθησία, πειθαρχία. “

Source