Μελάνι Trump Πού είναι μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο (βίντεο)

Οι χρήστες του Twitter αναρωτιούνται γιατί η εξερχόμενη “Πρώτη Κυρία” εξαφανίστηκε

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών «εξαφανίστηκε» μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο, όταν οι υποστηρικτές της αναρωτιόταν ποια είναι η Μελάνια Τραμπ.

Από τις 6 Ιανουαρίου, η τρίτη σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν εμφανίστηκε δημόσια. Οι οπαδοί της Melania αναρωτήθηκαν πού ήταν η Πρώτη Κυρία κατά τη διάρκεια της αιματηρής εισβολής στο Καπιτώλιο.

Απουσίαζε επίσης από πάρτι που φιλοξένησε ο Τραμπ και οι συνεργάτες του, πολλοί χορεύουν καθώς υποστηρικτές του εκδιωκόμενου προέδρου εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.

Παρακολουθήστε βίντεο από πάρτι.

Η απερχόμενη «Πρώτη Κυρία» έλαμψε για την απουσία της κατά τη διάρκεια ενός σοβαρού περιστατικού με τους δεξιούς υποστηρικτές του Τραμπ που εισέβαλαν στο κτήριο του Καπιτωλίου και συγκρούστηκαν με την αστυνομία, με αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων.

Ωστόσο, η τελευταία του ανάρτηση στο Διαδίκτυο ήταν την 1η Ιανουαρίου, όταν ευχήθηκε σε όλους “Καλή χρονιά” μέσω του Twitter. “Εύχομαι σε όλους # Ευτυχισμένο το νέο έτος.”

“Το Μάιο του 2021 είναι ευλογημένο με χαρά, υγεία και ειρήνη.”

Πολλοί ήταν αυτοί που δημοσίευσαν σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την τοποθεσία του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ.

“Εν πάση περιπτώσει, πού είναι η Melanyan;” Δεν είναι ακόμα εκεί; “

Απλώς μας γνώρισε τότε. Πού πήγε η Melanyan; Στο Mar a Lago, “έγραψε άλλος χρήστης.

Η απερχόμενη «Πρώτη Κυρία» ήρθε στο προσκήνιο αφού οι ακροδεξιές δυνάμεις πολιόρκησαν το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου, ημέρα της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, ο επικεφαλής του προσωπικού της Melania, Stephanie Grisham, παραιτήθηκε.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source