“Μερικοί άνθρωποι δεν ήθελαν να καταλάβουν, θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο”

Το Ανώτατο Συμβούλιο Λοιμωδών Σφαλμάτων συγκεντρώνεται εξαιρετικά. Αναφερόμενος στο RE-ORDER, ο Pilli επέστησε την προσοχή στην αύξηση των τοπικών περιπτώσεων και είπε: «Ορισμένα τμήματα δεν ήθελαν να καταλάβουν. Τα εμβόλια θα έρθουν τις επόμενες μέρες. “Δεν θέλουμε να χάσουμε σε αυτό το σημείο”, είπε. Αναμένονται ριζικές αποφάσεις από τη συνάντηση.

Καθώς οι τοπικές υποθέσεις από το Βορρά και το Νότο της Κύπρου αυξήθηκαν και δεν μπόρεσαν να αποτραπούν, το Ανώτατο Συμβούλιο Μεταδοτικών Νόσων συγκεντρώνεται στις 21:30 απόψε.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ », δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ali Pilli ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί λόγω της αύξησης των περιπτώσεων και ότι θα αξιολογήσουν τη διαδικασία.

Εκφράζοντας ότι δεν μπορεί να πει τίποτα για το εάν θα ληφθούν νέες αποφάσεις από τη συνάντηση, ο Πίλι τόνισε ότι θα αξιολογήσουν το σημείο που επιτεύχθηκε και ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα.

“Ορισμένα τμήματα δεν ήθελαν να καταλάβουν”

“Θα αποφασίσετε να κλείσετε τη συνάντηση;” Ο Πίλι απάντησε «Δεν ξέρω» και πρόσθεσε: «Έκανα μια παρόμοια δήλωση τις τελευταίες εβδομάδες. Μερικοί άνθρωποι δεν ήθελαν να καταλάβουν. Τα εμβόλια θα έρθουν τις επόμενες μέρες. Κολυμπήσαμε και φτάσαμε στο τέλος. “Δεν θέλουμε να χάσουμε σε αυτό το σημείο”, είπε.

Source