Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

πανό99

Κόψτε το χριστουγεννιάτικο κέικ νωρίς

Η Esra Öz, ένα από τα γνωστά ονόματα της Κύπρου, ανακοίνωσε ότι έκοβε την τούρτα της Πρωτοχρονιάς με μια φωτογραφία που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Έσρα έριξε τη σημείωση «Άρης: Ας κόψουμε τη μητρική μας τούρτα, ας εισέλθουμε το 2021 με καλοσύνη» κάτω από τη φωτογραφία της Έσρα.

Ενεργός στα κοινωνικά μέσα

Η Hülya Bay, ένας από τους γνωστούς νέους επιχειρηματίες της Κερύνειας, συγκαταλέγεται μεταξύ των ονομάτων που χρησιμοποιούν ενεργά τον λογαριασμό της στα κοινωνικά μέσα. Η Hülya εφιστά την προσοχή με τις αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εγγραφές είναι έτοιμες

Ο Izber Tarman ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τελευταίου του κομματιού. Ο Ίζμπερ δήλωσε ότι το μόνο που λείπει κλιπ ήταν, και έδωσε τα καλά νέα ότι το έργο κλιπ θα ολοκληρωθεί σύντομα.

πανό134

Τσάμπιονς Λιγκ

Η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών ονομάτων της χώρας μας Rauf Denktaş, Kayhan Hürdeniz, Caner Oshan, Mehmet Yücel, Bayar Piskobolu, Günay Kuyucuoğluları και Mehmet Mişon, μοιράστηκαν τη φωτογραφία που πήραν στα κοινωνικά μέσα. Η φωτογραφία συγκρίθηκε με τη φωτογραφία του Champions League στα κοινωνικά μέσα.

“Είμαστε θετικοί”

Ο Ufuk Katırcı, ένα από τα δημοφιλή ονόματα της χώρας μας, μοιράστηκε τη φωτογραφία που τραβήχτηκε με τους συναδέλφους του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μουλάρι έριξε τη σημείωση “Οι δοκιμές PCR μας είναι αρνητικές αλλά είμαστε θετικοί” κάτω από τη φωτογραφία.

(Ετοιμάστηκε από τον Devrim EYYUBİ)


Ενημερώθηκε στις: 29 Δεκεμβρίου 2020, 13:06

Source