ΜΕΣΣΗ. “Μερικές φορές εύχομαι κανείς να μην με γνώριζε”

Ο Μέσι έδωσε μια συνέντευξη στο Sexta TV, όπου θα κάνει μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για το πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του. Ο σταθμός κυκλοφόρησε ένα άλλο απόσπασμα από αυτό που είπε το αστέρι της Βαρκελώνης.

Μέσι: Ανέφερε ότι μερικές φορές δεν θα ήθελε κανείς να τον γνωρίσει, γιατί ήθελε να ζήσει πιο ειρηνικά με την οικογένειά του, αλλά και στις προσωπικές του στιγμές, που είναι απείρως μικρές λόγω της γνωριμίας του.

Ειδικότερα, ο Μέσι είπε: “Είναι αλήθεια, είμαι προνομιούχος εξαιτίας αυτού που νιώθω, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλω να είμαι ανώνυμος, μπορώ να απολαύσω ένα σούπερ μάρκετ, έναν κινηματογράφο ή ένα εστιατόριο χωρίς κανείς να με ξέρει.”

“Είμαι πραγματικά ευγνώμων γιατί η αγάπη που νιώθω για τον κόσμο είναι θεαματική, αλλά υπάρχουν στιγμές που είμαι με τα παιδιά μου, θα ήθελα να περάσω απαρατήρητη.”

Πηγή: fws.gr:

Ο Μέσι έδωσε μια συνέντευξη στο Sexta TV, όπου θα κάνει μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για το πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του. Ο σταθμός δημοσίευσε ένα άλλο μέρος αυτού που είπε το αστέρι της Βαρκελώνης.

Μέσι: Ανέφερε ότι μερικές φορές δεν θα ήθελε κανείς να τον γνωρίσει, γιατί ήθελε να ζήσει πιο ειρηνικά με την οικογένειά του, αλλά και στις προσωπικές του στιγμές, οι οποίες είναι απείρως μικρές λόγω της γνωριμίας του.

Ειδικότερα, ο Μέσι είπε: “Αλήθεια είναι αλήθεια, είμαι προνομιούχος εξαιτίας αυτού που νιώθω, αλλά υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να είμαι ανώνυμος, μπορώ να απολαύσω να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ, στον κινηματογράφο ή στο εστιατόριο χωρίς να με ξέρει κανείς.”

“Είμαι πραγματικά ευγνώμων, γιατί η αγάπη που βιώνω από τον κόσμο είναι θεαματική, αλλά υπάρχουν στιγμές που είμαι με τα παιδιά μου, θα ήθελα να περάσω απαρατήρητη.”

Πηγή: fws.gr:

Source