Μετάλλιο τιμής από το Ηνωμένο Βασίλειο στην τουρκική αστυνομία

Ανακοινώθηκε η λίστα με τα «Βραβεία Πρωτοχρονιάς» που δόθηκαν στο όνομα της Βασίλισσας κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φέτος ένας Τούρκος συμπεριλήφθηκε στη λίστα των βραβείων τιμής που δόθηκαν τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο από το 1890.

Ο Ceyhun Uzun, ένας Τούρκος αστυνομικός από το αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου, απονεμήθηκε ένα αυτοκρατορικό μετάλλιο από τον βασιλικό για την επιτυχή διεξαγωγή αστυνόμευσης και βοήθειας φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με τη δήλωση του μητροπολιτικού αστυνομικού κέντρου, ο Ceyhun Uzun, ο οποίος εργάζεται στο έργο «Safer Schools», συνεργάζεται με ευάλωτους νέους για τα περιστατικά παραβατικότητας. Συνεργάζεται με τους μαθητές και τους δασκάλους του για να ενθαρρύνει τους νέους να διοχετεύσουν τις ενέργειές τους προς το καλύτερο και να τους απομακρύνει από το έγκλημα. Συμμετείχε επίσης στη δημιουργία ενός κλαμπ για τη νεολαία ».

Συλλέγη 200 χιλιάδες στερλίνες για παιδιά με καρκίνο

Στη δήλωση υπογράμμισε ότι ο Ceyhun Uzun έχει κάνει πολλά φιλανθρωπικά έργα για παιδιά με καρκίνο, «Το 2013, η κόρη του Ceyhun Tanyel διαγνώστηκε με καρκίνο των οστών και αργότερα πέθανε δυστυχώς. Η Ceyhun έχει αφιερωθεί στη συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά με καρκίνο από τη διάγνωση του καρκίνου του Tanyel. Περισσότερα από 200.000 £ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα μέσω των προσπαθειών του. Η Ceyhun ίδρυσε επίσης μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοήθησε τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους στη μνήμη της κόρης της και χρηματοδότησε ένα Ογκολογικό Κέντρο στη Βόρεια Κύπρο ».

ΙΔΡΥΜΑ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κόρη που πεθαίνει

Ο Ceyhun Uzun, ο οποίος ισούται με το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες στο Μαραθώνιο του Λονδίνου για τρία συνεχόμενα χρόνια, είπε: «Αφού έχασα το μοναδικό μου παιδί, σε μια τρομερή περίοδο για μένα, κατάφερα να βρω δύναμη συλλέγοντας δωρεές για να βοηθήσω άλλα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και δημιουργώντας το ίδρυμα« Το χαμόγελο του Tanyel ». Κατάφερα να κρατήσω το όνομα της κόρης μου ζωντανό. “Χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις,” Το πάθος μου για τη δουλειά μου συνεχίζεται. Ως υπάλληλος σχολείου, συνεχίζω να καθοδηγώ, να παρακινώ και να εμπνέω τα παιδιά με τα οποία εργάζομαι. Έχω την τιμή να είμαι γνωστός, είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για αυτήν την κατάσταση και σας ευχαριστώ σε όλους που με υποστήριξαν. “

Source