Μετά την κατάργηση του περιορισμού πτήσης · 6 χιλιάδες 2 επιβάτες με 41 αεροσκάφη

Μετά την κατάργηση του περιορισμού πτήσης ·  Έφτασαν 6 χιλιάδες 2 επιβάτες με 41 αεροπλάνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε το Υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, από την ημέρα άρσης του περιορισμού πτήσης. Την περασμένη εβδομάδα, 41 αεροπλάνα προσγειώθηκαν στο Ercan, 6 χιλιάδες 2 επιβάτες από 41 αεροσκάφη εισήλθαν στην ΤΔΒΚ.

Μετά την κατάργηση του περιορισμού πτήσης ·  Έφτασαν 6 χιλιάδες 2 επιβάτες με 41 αεροπλάνα

Από τις 22 Φεβρουαρίου, όταν καταργήθηκε ο περιορισμός στον αριθμό των πτήσεων προς την ΤΔΒΚ, 41 αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ercan.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποιούνται από τους επίσημους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων του Υπουργείου Δημοσίων Έργων και Μεταφορών. Έξι χιλιάδες 2 επιβάτες από 41 αεροσκάφη που προσγειώθηκαν στο Ercan εισήλθαν στην ΤΔΒΚ.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε η Ανώτατη Επιτροπή Μεταδοτικών Νόσων σχετικά με την είσοδο στη χώρα · Οι επιβάτες μεταφέρονται στο αεροπλάνο υπό την προϋπόθεση ότι έχουν αρνητική PCR και έχουν άλλη δοκιμή PCR μετά την άφιξή τους στο TRNC.

Όλοι όσοι εισέρχονται στην ΤΔΒΚ μπαίνουν σε καραντίνα σε κέντρα που καθορίζονται από το κράτος για 10 ή 14 ημέρες, ανάλογα με τη χώρα από την οποία προέρχονται.

Ο ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΤΑΙ ΣΕ 34 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Cyprus PostΣύμφωνα με τα δεδομένα που ελήφθησαν από: Κατά την περίοδο μεταξύ 22 Φεβρουαρίου και 28 Φεβρουαρίου, διαπιστώθηκε ότι 34 περιπτώσεις προέρχονταν από το εξωτερικό.

Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα της εξέτασης PCR 28 ατόμων μετά την είσοδο στο TRNC και την είσοδο στην καραντίνα ήταν θετικό.

.Source