Μετά τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στα νότια της Κύπρου

Η επόμενη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στο νότιο τμήμα της Κύπρου θα γίνει τον Μάρτιο

Η επόμενη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στη νότια Κύπρο αποφασίστηκε να εφαρμοστεί τον Μάρτιο του 2021

Η επόμενη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στο νότιο τμήμα της Κύπρου θα γίνει τον Μάρτιο

Στη συνεδρίασή του την Τετάρτη, το Ελληνικό Συμβούλιο Υπουργών αποφάσισε να εφαρμόσει την επόμενη φάση της χαλάρωσης των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων τον Μάρτιο του 2021.

Το Ελληνικό Συμβούλιο Υπουργών αποφάσισε επίσης να συνεχίσει την εφαρμογή της δεύτερης φάσης των υφιστάμενων μέτρων έως τις 28 Φεβρουαρίου, υπό το φως των ανησυχητικών εξελίξεων σχετικά με τη μετάλλαξη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Υγείας, δηλώθηκε ότι μετά από σύσταση της υπουργικής επιτροπής για την επιδημία, το Συμβούλιο Υπουργών αποφάσισε να αναβάλει τη δεύτερη φάση της χαλάρωσης των μέτρων έως τις 28 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Η δήλωση ανέφερε, “Παρά τις θετικές εξελίξεις που έχουν καταγραφεί σε επιδημιολογικούς δείκτες, στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής υπουργών για την επιδημία, αξιολογήθηκαν τα τελευταία δεδομένα επιδημιολογίας στο νησί και η δεύτερη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων τέθηκε σε εφαρμογή 8 Φεβρουαρίου και τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν τις επόμενες εβδομάδες. “

Άλλα νέα της ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

.Source