Μετά τις δοκιμές ασφαλείας των εμβολίων δεύτερου μέρους

Ο σύζυγος του υπουργού Υγείας της Τουρκίας, “το δεύτερο μέρος ηλικίας άνω των 65 ετών και μετά από στάδια δοκιμών ασφαλείας εμβολίων είναι πλήρεις πολίτες, συμπεριλαμβανομένων 2 ομάδων που θα εμβολιαστούν.” βρήκε την αξιολόγηση.

“ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΝ ΣΕ 3 ΑΤΟΜΑ”

Ο σύζυγός της, στην Τουρκία, μεταλλάξεις εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νότιας Αφρικής παραλλαγή 2 ατόμων, ανακοίνωσε ότι η Βραζιλία αντιμετώπισε επίσης παραλλαγή σε ένα άτομο.

“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ”

Ο υπουργός Κόκα είπε: «Πρέπει να αποφύγουμε κάθε είδους ρυθμίσεις που θα οδηγήσουν σε μαζικό κίνημα στη χώρα, που θα τους επιτρέψει να συναντηθούν και να συγκεντρωθούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μας μπορεί να προκαλέσει σημαντική κινητικότητα εκτός των τρεχουσών συνθηκών. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

“Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ”

Σύζυγος, σχετικά με τη μετάβαση στην πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση, “Αν και είναι περιορισμένη, θα γίνει αυστηρή παρακολούθηση έναντι πιθανών κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν με αυξημένη κινητικότητα.” βρήκε την αξιολόγηση.

.Source