Μετά τον αγώνα MKE Ankaragücü-Denizlispor – news spor

Ο Τεχνικός Διευθυντής του MKE Ankaragücü Hikmet Karaman επέκρινε την άρνηση της UEFA να επιτρέψει το διεθνές ποδόσφαιρο στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, λέγοντας: “Δεν μεταφέρετε τις ομάδες της ΤΔΒΚ στην UEFA, απαγορεύετε ακόμη και έναν φιλικό αγώνα. Δεν είναι κράτος; Ας απαντήσουμε πρώτα στην UEFA.

MKE Ankaragücü Προπονητής Hikmet Καραμάν, UEFAΒόρεια από Κύπρος Επικρίνοντας ότι η Τουρκική Δημοκρατία δεν επιτρέπει το διεθνές ποδόσφαιρο, “Δεν μεταφέρετε τις ομάδες της ΤΔΒΚ στην UEFA, απαγορεύετε ακόμη και έναν φιλικό αγώνα. Δεν είναι κράτος; Αφήστε την UEFA να απαντήσει πρώτα σε αυτό.” είπε.

Ο Hikmet Karaman έκανε δήλωση μετά τον αγώνα εναντίον του Yukatel Denizlispor στην 36η εβδομάδα του Σούπερ Λιγκ με ισοπαλία 1-1.

Ο Karaman εξήγησε ότι θα προσεγγίσει το ζήτημα του πώς 12 λέσχες στην Ευρώπη αξιολογούν την προσπάθεια ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Σούπερ Λιγκ και είπε:

“Νομίζω, γιατί δεν παίζει η ΤΔΒΚ στην ΟΥΕΦΑ; Γιατί οι τουρκικές ομάδες δεν μπορούν να πάνε στην Κύπρο και να παίξουν φιλικούς αγώνες μεταξύ τους; Δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο είναι καθολικό, όλοι πρέπει να κάνουν. Αθλημα κλαδί. Από την άλλη πλευρά, ο γείτονάς του μπορεί να παίξει στην UEFA, αλλά η ΤΔΒΚ δεν μπορεί. Είμαι πολύ περίεργος. Ο κόσμος έχει αναστατωθεί πολύ, αλλά κανείς δεν λέει ότι υπάρχει μια κατάσταση εκεί. Δεν μεταφέρετε τις ομάδες της ΤΔΒΚ στην UEFA, απαγορεύετε ακόμη και έναν φιλικό αγώνα. Δεν είναι κράτος; Ας το απαντήσει πρώτα η UEFA. “

Ο Karaman, ο οποίος αξιολόγησε επίσης τον αγώνα, είπε ότι πήρε το γήπεδο για 3 πόντους και είπε: “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το σκορ. Θέλαμε να κλείσουμε τον αγώνα που παίξαμε στο σπίτι μας με 3 πόντους. Είχαμε ένα πρώιμο γκολ. Ο αντίπαλος δεν είχε τίποτα να χάσει. Ο πρώτος στόχος ήταν εξαιρετικά ενοχλητικός στον προγραμματισμό του παιχνιδιού μας. Στην πραγματικότητα, παίζουμε σαν τίποτα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Παρόλα αυτά, πήγαμε 1-1 στο πρώτο ημίχρονο. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Δηλώνοντας ότι μπήκαν σε πολύ ξεκάθαρες θέσεις στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Karaman είπε, “Σε τέτοιους αγώνες, το συλλογικό παιχνίδι, η εύρεση του αδρανούς ανθρώπου, η κλοπή του τέρματος, η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική. Εάν βρούμε το γκολ, ο αντίπαλος θα ανοιχτό. Το τέμπο πέφτει και δεν μπορούσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Οι πόντοι είναι πόντοι, φυσικά θέλαμε να φτάσουμε τους 40 πόντους. Ήρθαμε στον τελικό αγώνα το Σαββατοκύριακο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να χαλαρώσουμε. Πρέπει να κάντε τις κριτικές μας ξεκάθαρα. ” βρήκε την αξιολόγηση.

Πηγή: Anadolu Agency / Erkan Tiryaki

.Source