Μετακόμισε στο Μέγα για τον Ανδρέα Γεωργίου

Η Mega κυκλοφόρησε μια ανακοίνωση που ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον δημιουργό Ανδρέα Γεωργίου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η αναταραχή του τηλεοπτικού τοπίου του έφερε νέα ΜΕΤΑΦΟΡΑ σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός Αντρέα Γεωργίου,

Όπως δημοσιεύτηκε, Δημιουργός της Κύπρου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, φύλλα: από την τηλεοπτική εταιρεία Παράδεισος στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, Στην κατεύθυνση της Mega TV, όπου θα δημιουργήσει μια νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία θα ονομάζεται “Η γη των ελιών»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ωστόσο, αυτό το βήμα ήταν ο λόγος δυσαρέσκεια σε: Τηλεόραση Φάληρο և: Δεν αποκλείεται ότι μπορεί να υπάρχουν αγωγές πρέπει να ακολουθηθεί.

Επίσημη ανακοίνωση

Το κανάλι ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία του δημιουργού με τη μεταφορά του Mega տեղափոխ Andreas Georgiou, λέγοντας ότι:

«Ένας από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς և η δημιουργική του ομάδα έχει υπογράψει μια αποκλειστική συνεργασία με τη MEGA և η νέα τηλεοπτική σεζόν έρχεται στην Prime Time Zone με τη δραματική σειρά« Olive Land »του Van Dimitriou, σε σκηνοθεσία του ίδιου

Η MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μιας πολύ ισχυρής νέας συνεργασίας με έναν από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς, τον Ανδρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα, θα αναπτύξουν φιλόδοξα νέα έργα αποκλειστικά μέσω της συχνότητας MEGA κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κιούλη Νικολάου, έχουν δημιουργήσει δραματικές σειρές την τελευταία δεκαετία που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια. Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, η MEGA θα δείξει τη νέα δραματική σειρά “Olive Land” στην καλύτερη ζώνη ώρας της, καθώς και άλλα φιλόδοξα έργα.

Η προσθήκη του Ανδρέα Γεωργίου – η δημιουργική του ομάδα δίνει στο MEGA νέα ώθηση στη μυθοπλασία του σταθμού, η ανάπτυξη του οποίου είναι ένας από τους κύριους πυλώνες της στρατηγικής του.

Source