Μεταφορά βομβών στη σειρά Netflix Barış Arduç’lu

Τέλος, ο νέος κωδικός της σειράς Barış Arduç “Club”, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος του Çukur, κυκλοφόρησε στο σετ. Το έργο του O3 Media για το Netflix θα ονομάζεται μηχανή στις 26 Ιανουαρίου. Ένα όνομα λάμψης εντάχθηκε στο καστ της σειράς που ο Barış Arduç θα μοιραστεί με τους Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tan και Asude Selma Kalebek Ο Metin Akdülger, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν πολύ προσεκτικοί για την επιλογή του έργου, εντάχθηκε στην ομάδα του “Club”.

Ο Zeynep Günay Tan θα καθίσει στην προεδρία του σκηνοθέτη τη δεκαετία του 1950, στον πρώην κατάδικο Matilda που εργάστηκε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Gökçe Bahadır, στον Raşel, κόρη του Asude Selma Kalebek Matilda, στον Orhan, το αφεντικό του συλλόγου Metin Akdülger, στον καλλιτέχνη με το όνομα Salih Bademci İsmet, Ο Barış Arduç θα δώσει ζωή στον οδηγό ταξί που ονομάζεται Fıstık İsmet. Στη σειρά, οι Φιράτ Τάνις “Çelebi” και Murat Gariboğlu θα εμφανιστούν στο κοινό με χαρακτήρες του David.

Αλλαγή σεναριογράφου στο σπίτι του τοκετού

Ο Eylem Canpolat, ο επιτυχημένος σεναριογράφος της τηλεοπτικής σειράς “Your Born is Your Home is Your Destiny”, οι οποίοι έφεραν μαζί τους Demet Özdemir και İbrahim Çelikkol, άφησαν το έργο. Η Canpolat συμφώνησε πρόσφατα με τον Ozan Aksungur για τη σειρά Sefirin’s Daughter. Αποδείχθηκε ότι ο σεναριογράφος, ο οποίος αναμενόταν να γράψει και τα δύο έργα, παρέδωσε το “The House You Are Born Is Your Destiny” στους συμπαίκτες του.

Αποχωρεί η Uraz Kaygılaroğlu από την κόρη του πρέσβη;

Η ερώτηση με ρώτησε περισσότερο από τα social media την περασμένη εβδομάδα. Η κόρη του Πρέσβη Gediz ήταν αν ο Uraz Kaygılaroğlu θα αποχωρήσει από τη σειρά. Η απάντηση στην ερώτηση. Ναι, αλλά όταν πρόκειται για τον αποχαιρετιστήριο χρόνο, δεν είναι πολύ πρόσφατα, μήνες αργότερα … Δηλαδή, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το χωρισμό με τον παραγωγό πολύ καιρό και συμφώνησαν αμοιβαία. Δεδομένου ότι δεν ήταν μυστικό που γνώριζαν δύο άτομα, αυτές οι πληροφορίες εξαπλώθηκαν από στόμα σε στόμα με την πάροδο του χρόνου. Εν τω μεταξύ, έμαθα ότι κανένας νέος ηθοποιός δεν θα συμμετάσχει στην κόρη του πρέσβη πολύ πρόσφατα.

Elif Doğan στο “Ακριβώς Ακριβώς”

Η Elif Doğan εφιστά την προσοχή με την ομορφιά και το ταλέντο της. Τέλος, ο Doğan, ο οποίος έπαιξε στο “Gençliğim Eyvah”, ήταν πλέον προσκεκλημένος στην κωμική σειρά “Exactly Exactly” του blutv, με πρωταγωνιστές τους Kerem Bürsin και Nilperi Şahinkaya.

Καραντίνα στην Κύπρο

Οι ηθοποιοί της τηλεοπτικής σειράς “Cyprus Island Winter”, την οποία θα τραβήξει η ταινία TMC για το TRT1, πέταξαν στο νησί μετά τα Χριστούγεννα. Η ομάδα της σειράς, η οποία συγκέντρωσε διάσημους ηθοποιούς όπως οι Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın και Devrim Saltoğlu, πήγε σε καραντίνα για 10 ημέρες στην Κύπρο. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αφού τελειώσουν οι χρόνοι καραντίνας.

Μπορεί ο Yaman να στείλει όλες τις σοκολάτες σε άρρωστα παιδιά

Ένας μεγάλος αριθμός σοκολατών στάλθηκε από όλη τη χώρα στον Can Yaman, ο οποίος ήταν μπροστά από την κάμερα για τη διαφήμιση της μάρκας ζυμαρικών Pasta De Cecco στην Ιταλία. Αποδείχθηκε ότι ο Yaman, ο οποίος επέστρεψε χθες στην Κωνσταντινούπολη, έδωσε όλη τη σοκολάτα που ήρθε σε ένα νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν άρρωστα παιδιά.

Από την άλλη πλευρά, ο Can Yaman, ο οποίος επίσης ετοιμάζεται να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Sandokan, συγκινήθηκε όταν διάβασε μια επιστολή γραμμένη από μια νεαρή κοπέλα που ζούσε στην Ιταλία.

Εδώ είναι αυτό το γράμμα:

Source