Μεταφορά στην εταιρεία που προσέφερε προσφορά καυσίμων 14 $

Διπλό σκάνδαλο: Ούτε η ναυτιλιακή εταιρεία ούτε η ΣΥΝΟΛΙΚΗ εταιρεία γνωρίζουν την εταιρεία που προσέφερε 14 $ στην προσφορά καυσίμων!

Υπάρχουν εξελίξεις που ενισχύουν τα ερωτηματικά στον διαγωνισμό καυσίμων που υπερασπίστηκε ο υπουργός Οικονομίας Erhan Arıklı στο KIB-TEK … «δεν γνωρίζει» την εταιρεία και η διεθνής εταιρεία πετρελαίου Totsa TOTAL Oil επισημαίνει πλαστά έγγραφα δηλώνοντας ότι «όχι έχει γίνει τέτοια συμφωνία ».

Διπλό σκάνδαλο: Ούτε η ναυτιλιακή εταιρεία ούτε η ΣΥΝΟΛΙΚΗ εταιρεία γνωρίζουν την εταιρεία που προσέφερε 14 $ στην προσφορά καυσίμων!

Υπουργός Οικονομίας Erhan Arıklı ΚΙΒ-ΤΕΚΥπάρχουν εξελίξεις που ενισχύουν τα ερωτηματικά στην προσφορά καυσίμων στην οποία υπερασπίστηκε.

Σύμφωνα με τα έγγραφα και τα δεδομένα που ελήφθησαν από την Cyprus Post, η Wideline Reklam LTD, η οποία έδωσε τη χαμηλότερη προσφορά 14 $ στην προσφορά, «δεν αναγνωρίζει» την εταιρεία δεξαμενόπλοιων που ασχολείται με τη μεταφορά και τη διεθνή εταιρεία πετρελαίου Totsa TOTAL Oil, δηλώνοντας ότι «δεν έχει γίνει τέτοια συμφωνία», επισημαίνει τα έγγραφα.

Από την άλλη πλευρά, δηλώνεται ότι θα κατατεθεί αγωγή για τη χρήση του ονόματος της εταιρείας και του πλοίου.

Μεταφορική εταιρεία Densa Tanker ΚΙΒ-ΤΕΚΣτο άρθρο στο οποίο έγραψε, δηλώνει ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με την εν λόγω εταιρεία» και ότι «δεν γνωρίζει» την εταιρεία που κέρδισε το διαγωνισμό.

Wideline Reklam LTD, η οποία ασχολείται με διαφημιστικά έργα με τιμή προσφοράς 28 δολαρίων ανά τόνο. η εταιρεία του έκανε μια προσφορά 14 δολαρίων, και ο αρμόδιος υπουργός Erhan Arıklı ήταν περήφανος για το χαμηλό επίπεδο αυτού του αριθμού.

.Source