Με δάκρυα ομολόγησε τη σεξουαλική βία που … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Δημήτρης Μοτόνεος έδωσε μια συγκλονιστική μαρτυρία στον Faye Skorda Pro “Proino”. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και πρώην συνεργάτης του Faye σοκαρίστηκε όταν μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα στενό μέλος της οικογένειάς του όταν ήταν μόλις 6 ετών. “Είναι κάτι που ξεκίνησε στις 6, συνέβαινε όλη την ώρα. Ως παιδί δεν κατάλαβα τίποτα, έχω διασκορπίσει εικόνες, με παίρνει στην παραλία և ξαπλωμένη δίπλα μου … μπορούσα να αντεπεξέλθω μόνο στο αλκοόλ … Δεν ξέρω, η κακοποίηση καθόρισε τη σεξουαλικότητά μου “Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σεξουαλική μου ταυτότητα, αν δεν ήταν αυτό. “

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

«Θέλω να μιλήσω, ήθελα να σου μιλήσω γιατί νιώθω ότι είσαι πολύ στενός άνθρωπος. Ακούω πολλά πράγματα που με κάνουν να θυμώνω. Αν έχω το θάρρος just Θέλω απλώς να σας μιλήσω, αυτό είναι αποδεκτό. Μεγάλωσα σε μια πολύ οργανωμένη οικογένεια, με μεγάλη αγάπη, φροντίδα, γνώση, οι γονείς μου έκαναν ό, τι μπορούσαν. Αλλά, όπως στις περισσότερες οικογένειες, υπήρχε ένα άτομο στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον που με κακοποίησε σε πολύ νεαρή ηλικία: Το παιδί δεν το καταλαβαίνει ως βία. Η ψυχή είναι αδύναμη όταν δεν εκπαιδεύομαι… Για πολλά χρόνια δεν το κατάλαβα. Αυτό είναι κάτι που ξεκίνησε στις 6 η ώρα, συνέβαινε συνέχεια. Ένιωσα ότι ήταν ένας άνθρωπος που με αγάπησε πάρα πολύ.

Πέρασα 11 χρόνια ψυχοθεραπείας για να «δουλέψω» αυτό που μου συνέβη. Δεν ήξερα όλες αυτές τις περιπτώσεις, όταν συνέβη κάτι πιο απτό, όταν ήμουν 26 ετών, ήρθε ένα συγκεκριμένο άτομο, έκανε ένα βήμα που δεν μπορούσα να αγνοήσω, τότε το σώμα μου ξύπνησε. Η σκέψη που διαπερνά το μυαλό μου είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις γι ‘αυτό. Τίποτα δεν έγινε τελείως επειδή αυτός ο άντρας είναι παγωμένος.

Δεν κατάλαβα τίποτα ως παιδί, έχω διασκορπίσει εικόνες, με πηγαίνει στην παραλία, βρίσκεται δίπλα μου και μετά δεν θυμάμαι. Μόνο με το αλκοόλ θα μπορούσα να ξεπεράσω αυτό το υπάρχον “σύννεφο” και να με ακολουθήσει στο δρόμο μου. Δεν ξέρω αν η κακοποίηση καθόρισε τη σεξουαλικότητά μου. Δεν ξέρω πώς θα ήταν η σεξουαλική μου ταυτότητα αν δεν ήταν αυτό.

Στην ηλικία των 26 ετών, συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άντρας με κακοποίησε. Όταν τον αντιμετώπισα απευθείας, μου ζήτησε να το ξεχάσω, με απείλησε να μην το πω σε κανέναν. Για πολλά χρόνια φοβόμουν τους γονείς μου για τη δική τους αδυναμία για τους δικούς τους λόγους, δεν με στήριξαν, δεν το φαντάστηκαν. Προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός με διάφορους τρόπους. Οι φίλοι είναι η οικογένεια της επιλογής σας. Το μόνο άτομο που μπορεί να με προστατεύσει είναι εγώ. Εννοώ σωματική και σεξουαλική βία. Νιώθω την ανάγκη να το νιώσω, γιατί νιώθω ότι ένα άτομο που έχει περάσει από όλα αυτά և ακούει μια ιστορία, αναγνωρίζει αυτή τη λειτουργία που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. «Αν μεγάλωσα διαφορετικά, δεν θα είχε συμβεί», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μοτόνεος.

Αναφέρθηκε επίσης στις βίαιες σχέσεις του που έληξαν το 2008, αλλά και στους λόγους για τους οποίους ξανασυνδέθηκε με άτομα με βίαιη συμπεριφορά. Έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους όσους τον είδαν, που φοβόντουσαν να μιλήσουν, αναγκάζοντας τον Faye Skorda, τον Γιώργο Λιάγκα, τους άλλους ηθοποιούς της παράστασης να «σκύψουν».

«Ήταν μια σχέση που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας στο θέατρο. Αυτό το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Το 2008. Διήρκεσε μέχρι το ατύχημα το 2009. 22 Ιουλίου, μια ημερομηνία που δεν μπορώ να ξεχάσω. Στην αρχή ήταν μια προσβλητική σχέση για μένα, αλλά ένιωσα άλλα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω.

Άφησα αυτή τη σχέση κατά λάθος. Αμέσως μετά το σοκ, αν μπορώ να το περιγράψω, φαίνεται ότι βρήκα λίγο περισσότερα στοιχεία για τις υποψίες μου. Έφυγα αμέσως. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι νηφάλιος στο μυαλό και την ψυχή μου για τουλάχιστον 4 έως 5 χρόνια. Γι ‘αυτό, αφού έμαθα ότι ο μόνος τρόπος να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον είναι να μοιραστούμε τις προσωπικές μας ιστορίες με κάθε κόστος, πιστεύω και ελπίζω ότι όποιος έχει κακοποιηθεί μπορεί να βοηθήσει.

Πρέπει να κοιμάμαι για 10 ημέρες την ημέρα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί βιώνω μαζί τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Και διάβασα μια πολύ πρόσφατη καταγγελία που ήρθε ξανά στο φως για να βεβαιωθώ ότι το κατάλαβα καλά. Δεν έφαγα όλη μέρα, έκανα εμετό. Το ποσό της σκληρότητας δεν ταιριάζει στο μυαλό μου. Έχω έρθει σε επαφή με όλα τα άτομα που έχουν παραπονεθεί επειδή δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά. Βγαίνω και μιλάω για αυτά

Πρέπει να δουλέψεις με μερικούς ανθρώπους. Είμαστε λίγοι. Το 2017, είχα 3 προτάσεις για το θέατρο, προσπαθούσα να σταθμίσω ποια από αυτές είναι λιγότερο προσβλητική. “Επειδή υπάρχουν πέντε από εμάς στην πρεμιέρα, είμαστε όλοι ευγενείς”, δήλωσε ο Δημήτρης Μοτόνεος.

Όσο για το μήνυμα που ήθελε να στείλει σε κάποιον που είχε τέτοια γεγονότα. “Κάθε μέρα ξυπνάω, κάνω ασκήσεις, μια σειρά ασκήσεων αναπνοής, επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι μου αξίζει, έχω το δικαίωμα στην ευτυχία και την ομορφιά. Και ακόμη κι αν το κάνω, δεν το πιστεύω. Τείνω να είμαι τελειομανής, όχι να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω ότι έκανα λάθος. «Έχω την ενοχή όλων των ανθρώπων, δεν μου ταιριάζει», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=IeEc46ID8Hk:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

  • Ο Τζορτζ Λορ το έκανε από την Κύπρο ή επιστρέφει στον έτοιμο συνεργάτη του ի; Μονοπάτι μπόνους. Ο Σωτήρης Κοντέζας παίζει Ρέμο. Δείτε ποιος κέρδισε την μαγειρική ποδιά, αλλά και στο σπίτι του # MasterChefGR
  • Τα δάκρυα της ελευθερίας, ο αγώνας για μια δεύτερη ασυλία, η νέα απουσία του Τριανταφύλου և Αλέξης Παππάς պատճառով η νέα απουσία λόγω της υγείας των προβάτων και των βοσκών, το καρφί του Ηλία Μπογκντάνου που εξοργίζει τον Τζέιμς Άμες Καφέτσης և Νίκος Μπαρτσής. Ελευθερία εναντίον λοχίας Σταμύλη εναντίον Μακροπούλου
  • Τ:Ο Πέτρος Φιλιππίδης πουλάει το σπίτι του και μετακομίζει στα Ιωάννινα.
  • Κεντρική μορφή της τέχνης շրջ στην περίοδο της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Το διαμέρισμα στην πλατεία Karaiskak επισκέφθηκε αγόρια ηλικίας 13 έως 15 ετών
  • Η Έλληνα ηθοποιός σοκαρίστηκε. “Έσφιξε το λαιμό μου, χτύπησε το στήθος μου, λιποθύμησε, με άφησε”
  • Νέα επώνυμα: Ισχυρισμοί σεξουαλικής παρενόχλησης από δύο γυναίκες για τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη. “Ο βιαστής, ο ψυχολόγος, ο σαδιστής, η πόρνη …, η περιοχή που πρέπει να καθαρίζονται όλοι.”
  • Θρίλερ με έναν νεαρό ράπερ. Η γιαγιά του ανακοίνωσε την εξαφάνισή του

Source