Με δέκα σφαίρες της εκτέλεσης της Καραϊβικής, δύο στο κεφάλι – Τι … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Άλιμος μπροστά από το σπίτι της κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επίθεσης εναντίον της σφαίρας του δημοσιογράφου Γιώργου δολοφόνου από τρύπες από σφαίρες που έλαβε ο Καραγιάζι από πολλούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας, ο δημοσιογράφος έχει δύο τραυματισμούς στο κεφάλι, έναν στο λαιμό, έξι στο στήθος και μια προστατευτική πληγή γύρω από την παλάμη, η οποία προέρχεται από μια αυθόρμητη προσπάθεια υπεράσπισης.

Νωρίτερα, η Διεύθυνση Βαλλιστικής του Τμήματος Ποινικής Έρευνας διαπίστωσε ότι το όπλο 9MM που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Morj Karayvaz δεν χρησιμοποιήθηκε σε καμία άλλη παράνομη επιχείρηση.

Μιτζωτάκης. Η ψυχρή δολοφονία του Κάραβαζ συγκλόνισε την κοινωνία. Τι ζήτησε από τον Χρυσοχοΐδη;

Η δολοφονία του δημοσιογράφου George Vor Karavaz συγκλόνισε το έθνος. Στην πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός έχει ήδη συναντηθεί με τον Υπουργό Πολιτικής Άμυνας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου του ζήτησε να διερευνήσει αμέσως την υπόθεση.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο πρωθυπουργός δημοσίευσε μια θέση στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία δήλωσε: “Η ψυχρή δολοφονία του δημοσιογράφου George Vor Karavaz συγκλόνισε ολόκληρη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Πολιτικής Άμυνας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να ζητήσω ταχεία διερεύνηση της υπόθεσης. Με διαβεβαίωσε ότι η ελληνική αστυνομία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντοπίσει τους δράστες. Προσφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. “

Φεύγοντας από το παλάτι «Μάξιμος», ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την ακόλουθη δήλωση στα ΜΜΕ.

“Η δολοφονία του Τζορτζ Βορ Καραβάζ είναι ένα τρομερό έγκλημα. Η δημοσιογραφική του κατάσταση αποκτά ιδιαίτερο βάρος σε αυτήν την περίπτωση. Γνώρισα πριν από λίγο και ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό. Οι έρευνες θα επιταχυνθούν με την ανοιχτή εντολή του. Σύμφωνα με όλα τα στατιστικά στοιχεία, η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολύ χαμηλό ποσοστό ανθρωποκτονιών σε όλη την Ευρώπη, είναι μια ήρεμη, ασφαλής και ειρηνική χώρα. Το ελληνικό κράτος και η Ελληνική Δημοκρατία αποδίδουν ιδιαίτερο σεβασμό στον ελεύθερο τύπο και την προστασία των δικαιωμάτων του. Έτσι, πολύ σύντομα, όπως πάντα η ελληνική αστυνομία, θα βρουν τους ενόχους και θα τους παραδώσουν στο ελληνικό δικαστικό σώμα για να το αντιμετωπίσουν. Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του George Vor Karayvaz. “

ΜΕΓΑΛΟ. Οικονόμου για τη δολοφονία του Karayvaz. Τα στοιχεία δείχνουν οργανωμένο έγκλημα

Ο υφυπουργός Άμυνας Λευτέρης Οικονόμου συνέδεσε τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζορτζ Βορ Καραβάζ με το οργανωμένο έγκλημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΕΡΤΑ» της ΕΡΤ, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές δολοφονίες τα τελευταία τρία χρόνια, υποδεικνύοντας ότι είχε ξεκινήσει ένας «ανοιχτός πόλεμος».

Μετά από συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δήλωσε ότι η ελληνική αστυνομία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντατικοποιήσει την έρευνα εντατικά, με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να έχουμε βραχυπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα αυτό το φρικτό έγκλημα, για τη διερεύνηση και δίωξη εγκληματιών.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, “είμαστε ακόμα πολύ γρήγοροι για να διασφαλίσουμε τα κίνητρα για το έγκλημα. Εξετάζουμε διαφορετικά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε από καιρό σε καιρό από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ήρθε η ώρα να την πετάξουμε και να προχωρήσουμε. “

Εκπρόσωπος της Βαλίας Πετούρι Police Η αστυνομία της ΕΡΤ, Άννης Σουλιώτης, υφυπουργός τόνισε ότι τα στοιχεία αφορούν περισσότερο ένα κοινό έγκλημα, τονίζοντας ότι «είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις λόγω του βάναυσου δολοφονίας, αλλά αυτές που έχουμε καταγράψει ήταν, ειδικά θα έλεγα, τα τελευταία τρία χρόνια που δείχνουν ότι πρόκειται για συμβάσεις θανάτου, είναι οργανωμένο έγκλημα, το οποίο, φυσικά, έχει, για παράδειγμα, μεγάλη δυσκολία. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ, γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητα της Διεύθυνσης Αττικής Αττικής στη διερεύνηση σοβαρών εγκληματικών δραστηριοτήτων. Το τμήμα ανθρωποκτονιών της Attica Security είχε σημαντική επιτυχία στα περιουσιακά του στοιχεία. Αποτελείται από πολύ έμπειρους αξιωματικούς σε αυτό το ζήτημα և, όπως ανέφερα παραπάνω, συνεργάζεται με άλλες αρμόδιες υπηρεσίες և με ιατροδικαστικά εργαστήρια όσον αφορά την αξιολόγηση των ευρημάτων, την έρευνα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source