“Με ρωτάς αν πιστεύω στον ιό;” Είχα το Covid, … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η επιδημία έπληξε το νησί μας, έχουμε μετρήσει περισσότερους από 250 θανάτους և 50.000 από τότε, ορισμένοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Από την άλλη πλευρά, εκείνοι που ήταν άρρωστοι ή γνωρίζουν άρρωστα άτομα ηχεί το συναγερμό όταν προσπαθούν να μεταφέρουν ορισμένα σημαντικά μηνύματα.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ένα νεαρό κορίτσι, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήθελε να ξυπνήσει όλους εκείνους που, ακόμη και τώρα, μετά από ένα ατύχημα υγείας, την ρωτούν αν πιστεύει στον ιό.

«Σήμερα, μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, επρόκειτο να πάρω την εφημερίδα Liberty. Κάποιος με ρώτησε αν πίστευα στον ιό. Θεέ μου, υπάρχουν πλάσματα που ακόμα δεν πιστεύουν; Με ρωτάτε. Εγώ, που με χτύπησε στους πνεύμονες, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Το επίπεδο οξυγόνου έπεσε, և μια μέρα ο γιατρός μου είπε να ρίξω άλλη μονάδα,, Θα ειδοποιήσω το ασθενοφόρο για να σας παραλάβω για βοήθεια με οξυγόνο. Εγώ, που είχα ένα μωρό 5 μηνών, είπα, Θεέ μου, ήμουν σε θέση να μείνω σπίτι και να θηλάσω. Εγώ, ότι για τον γαμπρό μου (28 ετών) το ασθενοφόρο ήρθε ήδη να τον πάρει δύο φορές !! Γεια, είσαι αρκετός για μένα αν έχει υποκείμενες ασθένειες, ΟΧΙ, δεν έχει … Αλλά ξέρετε τι έχει; Περιμένει το πρώτο της παιδί σε ένα μήνα. Την επόμενη φορά που θα με δείτε στο δρόμο, θα έρθετε να με ρωτήσετε αν υπάρχει ιός ή θα μου πείτε ότι έχετε γρίπη !!!! Για να σκεφτείτε, να τα καταπιείτε, και τα άλλα στρίψτε, πηγαίνετε εκεί που θέλετε. Αλλά το λέτε αυτό μπροστά στα μάτια μου, γιατί τώρα μπορεί να ξεπέρασα το KOVID, αλλά έχασα. “

“Συνεχίζοντας τη θέση του, ήθελε να απευθυνθεί στους αρνητές”, που θα το πει στην κυβέρνηση που με έκανε να πω τα παραπάνω. Ναι, μου ακούγεται πολύ χάλια, μοιάζει και με την BT. Θυμηθείτε: Με είδατε thought Σκέφτηκες… Γύρισες և αριστερά.

Η νεαρή γυναίκα έστειλε ένα μήνυμα σε όσους είχαν μολυνθεί από τον ιό αλλά δεν ήθελαν να το δουν. “Και για εκείνους που φοβούνται να πουν ότι έχουν περάσει από το λαιμό, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που μας αποκαλούν λέπρες … το ξεπέρασαν, σε αντίθεση με άλλους που ήταν στον αέρα. Ευχαριστώ πολύ τον προσωπικό μου γιατρό, τον Οδυσσέα Ποσκότη, που ήταν εκεί όταν τον κάλεσα για τα πάντα. “Επειδή ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, βοηθώντας πολλούς ανθρώπους.”

Source