Με τα αυγά τους το 2021 … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Φέτος, επίσης, οι χειμερινοί κολυμβητές του Famagusta Sea Club στη Λεμεσό διατήρησαν την παράδοσή τους να γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά με μεγάλες καταδύσεις. Μετά από όλα τα αρχεία υγείας, συναντήθηκαν στις εννέα το πρωί και καλωσόρισαν το 2021.

Ως ένας από τους χειμερινούς κολυμβητές, ο Αλέκος Οροντιώτης, δήλωσε σε μια δήλωση, “Εμείς, οι χειμερινοί κολυμβητές του γκρουπ της Αμμοχώστου, βρισκόμασταν στην παραλία της Λεμεσού, θυμόμαστε φυσικά την παραλία της Αμμοχώστου για να γιορτάσουμε το νέο έτος”.

Τελικά, ήθελε να κολυμπήσει στην παραλία της Αμμοχώστου, αλλά «ξεπέρασε την επιδημία και τελικά έγινε υγιής το 2021».

WINTER LOMS ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ 2021, LO ING LOV

Το σημερινό τελετουργικό ήταν τελείως διαφορετικό από τα άλλα χρόνια, καθώς δεν περιελάμβανε την κοπή μιας βασιλικής πίτας ή τη συνάντηση για καφέ μετά από ένα μακρύ ταξίδι λόγω αντιδημικών μέτρων.

Όπως είπε ο χειμώνας κολυμβητής Ανδρέας Νόλας στην ΚΥΠΕ, «είμαστε εδώ σήμερα γιατί ερχόμαστε κάθε μέρα, θέλουμε ολόκληρο τον κόσμο να σας εύχεται καλή χρονιά.

“Λόγω της επιδημίας, είναι άλλη μια χρονιά. Ελπίζουμε ότι αυτό το πρόβλημα θα ξεπεραστεί σύντομα. Θα συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως πριν”, πρόσθεσε.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΛΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2021, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

Οι κολυμβητές έφυγαν έπειτα από την παραλία του Famagusta Marine Club, υπόσχοντας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη θάλασσα της Λεμεσού μέχρι που τελικά είχαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους Αμμόχωστο.

Source