“Με τον τουρισμό τρίτης ηλικίας, πολλοί άνθρωποι από τεχνίτες έως παραγωγούς, από ζώα μέχρι τουρισμό.

Πρόεδρος του Συμβουλίου Υγείας Κύπρου Δρ. Αχμέτ Σάβασαν επισκέφτηκαν τουρίστες υγείας και ασθενείς στη χώρα μας για το νέο έτος.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Συμβουλίου · Δρ. Αχμέτ ΣάβασανΜέλη του Συμβουλίου του Συμβουλίου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ιδιωτικών Νοσοκομείων Dr. Hayat İzel, Πρόεδρος της Ένωσης Αυτοαπασχολούμενων Ιατρών Dr. Αναφέρθηκε ότι μαζί με τον Remzi Gardiyanoğlu, επισκέφθηκε τους ασθενείς σε ηλικιωμένους γηροκομεία και νοσοκομεία, καθώς και τουρίστες που επρόκειτο να λάβουν υπηρεσίες υγείας στη χώρα μας και έδωσαν διάφορα δώρα γιορτάζοντας το νέο έτος τους.

«1 Δισεκατομμύριο στον κόσμο. Υπάρχουν 130 εκατομμύρια άνθρωποι πάνω από 65 χρόνια στην Ευρώπη… “

Δηλώνοντας ότι δραστηριότητες που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών των ηλικιωμένων, που αναφέρονται ως τουρισμός τρίτης ηλικίας στη βιβλιογραφία, περιλαμβάνονται στον τουρισμό υγείας. Αχμέτ Σάβασαν Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υπενθύμισε ότι η ανθρώπινη ζωή μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και ο παγκόσμιος πληθυσμός γερνά γρήγορα, «επί του παρόντος ένα δισεκατομμύριο στον κόσμο. Στην Ευρώπη, υπάρχουν 130 εκατομμύρια άτομα άνω των 65 ετών, τα οποία μπορούμε να ονομάσουμε παλιά. Μέχρι το 2050, εκτιμάται ότι θα υπάρχουν 2 δισεκατομμύρια ηλικιωμένοι στον κόσμο. Πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις μας δείχνουν ότι οι άνθρωποι θέλουν να έχουν ενεργή γήρανση. “Από τις ίδιες μελέτες, καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι βλέπουν τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής τους ως υγιή γήρατα και επίσης ξοδεύουν ένα σημαντικό μέρος του πλούτου τους για να περάσουν αυτή τη φορά υγιή.”

“ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΒΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο πιο αποτελεσματικός”

Ηλικιωμένοι οίκοι ευγηρίας σε όλη την Ευρώπη από την Ισπανία έως τη Σερβία ΚορωνοϊόςΕπισημαίνοντας ότι τα μέρη έχουν γίνει τα πιο αποτελεσματικά μέρη μόλυνσης, ο Δρ. Αχμέτ ΣάβασανΣύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι θάνατοι σε εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης είναι Κορωνοϊός επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι αντιπροσωπεύει σχεδόν τους μισούς θανάτους που προκλήθηκαν από

“Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ …”

Κορωνοϊός Υπογραμμίζοντας ότι η Βόρεια Κύπρος έχει αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη φροντίδα ηλικιωμένων χάρη στην επιτυχία που επιτεύχθηκε στον αγώνα κατά Αχμέτ ΣάβασανΣημείωσε ότι το φιλικό προς την ηλικία πρόγραμμα της Βόρειας Κύπρου, το οποίο ξεκίνησε υπό την ηγεσία του συμβουλίου, θα τεθεί στη ζωή το 2021 και ότι τα ηλικιωμένα άτομα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν υγιή και ενεργά. Ο Savaşan τόνισε ότι ο τουρισμός, ο οποίος έχει σταματήσει με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσει βιώσιμη ποιότητα και ότι πολλά τμήματα από εμπόρους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους και τουρισμό θα αρχίσουν να κερδίζουν ξανά εισόδημα από τον τουρισμό.

“ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΗΛΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ …”

Υπογραμμίζοντας ότι οι νομικές και διαρθρωτικές προετοιμασίες που απαιτούνται για την ανάπτυξη αυτής της περιοχής που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να αποκτήσει περισσότερο τουριστικό εισόδημα στη νέα κανονική περίοδο, όταν τόσο τα κράτη όσο και οι οικογένειες θα πρέπει να ξοδέψουν περισσότερα για τη φροντίδα και την άνεση των ηλικιωμένων, ο Savaşan τόνισε ότι οι επιχειρηματίες στην ΤΔΒΚ θα πρέπει να ολοκληρωθούν σε αυτόν τον τομέα. Τόνισε ότι η καθοδήγηση και η παροχή ελκυστικών ευκαιριών για ξένους επενδυτές θα επιτρέψουν στην τουρκοκυπριακή οικονομία να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να ανοίξει νέους επιχειρηματικούς τομείς για τους νέους και να δει τα πολιτικά μας προβλήματα από διαφορετική οπτική γωνία.

“ΕΠΙΘΥΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟΣ …”

Αχμέτ Σάβασαν Στο τέλος της ομιλίας του, το 2021 θα είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ό, τι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τον προηγούμενο χρόνο και να πραγματοποιήσουμε τα ημιτελή έργα μας, Κορωνοϊός Ευχήθηκε ότι θα ήταν μια χρονιά στην οποία θα μπορούσαμε να αγκαλιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα χωρίς φόβο να απαλλαγούμε από την απειλή της ζωής του, θα μπορέσουμε να αντισταθμίσουμε τις απώλειες του περασμένου έτους αγκαλιάζοντας την επιχείρησή μας, οι πόλεμοι και τα βάσανα θα τελειώσουν και θα κοιτάξουμε το μέλλον με ακόμα περισσότερη ελπίδα.

.Source