Με το θάνατο ενός 28χρονου άνδρα … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο θάνατος μιας 28χρονης γυναίκας που μολύνθηκε με τον κοροναϊό στο καταφύγιο της Νέας Ελεούσας, όπου ζουν άτομα με σοβαρή διανοητική καθυστέρηση και άτομα με πολλαπλές αναπηρίες, σοκαρίστηκαν. Ο 28χρονος είναι το νεότερο θύμα της νόσου στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, η τελευταία αιτία θανάτου είναι ο καουμπόη-19.

Οι πληροφορίες του: ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ: Αναφέρουν ότι μετά το περιστατικό στο ίδρυμα, “ο 28χρονος άντρας, ο οποίος είχε υποκείμενες ασθένειες”, ένα άλλο άτομο με σοβαρότερα συμπτώματα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λευκωσία. Η υγεία άλλων τροφίμων είναι σταθερή.

Σήμερα, πέντε από τους συνανθρώπους μας πέθαναν από την ασθένεια, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των θανάτων σε 163.

Μια άλλη 77χρονη γυναίκα, η οποία διαγνώστηκε με κοροναϊό χωρίς υποκείμενες ασθένειες, σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τη μάχη για τη ζωή της.

Επιπλέον, μια 89χρονη γυναίκα διαγνώστηκε με κοροναϊό, η οποία πέθανε στο σπίτι. Τα άλλα τρία θύματα που ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας είναι δύο γυναίκες ηλικίας 89 և 85 και ένας άνδρας 78 ετών. Και οι τρεις είχαν υποκείμενες ασθένειες. Από τα 163 θύματα κοροναϊού, 107 είναι άνδρες και 56 είναι γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source