Με το ξέσπασμα Kovid-19, συνειδητοποιήσαμε για άλλη μια φορά ότι η υγεία πρέπει να έρθει πρώτα απ ‘όλα.

πανό99

Στο μήνυμά του, ο Eroğlu αξιολόγησε τι συνέβη το 2020 και ευχήθηκε ότι το νέο έτος θα φέρει υγεία και ευτυχία σε όλες τις χώρες.

«Το ταξίδι της ζωής μας για την ανθρωπότητα συνεχίζεται, μερικές φορές με πόνο, μερικές φορές με χαρές και ομορφιές. Στο τέλος του τρέχοντος ημερολογιακού έτους και στην αρχή του νέου έτους, γίνεται παραδοσιακά μια αξιολόγηση του προηγούμενου έτους », δήλωσε ο Eroğlu και δήλωσε ότι το 2020 σηματοδότησε την παγκόσμια ιστορία ως μια κακή χρονιά για την ανθρωπότητα λόγω της επιδημίας Covid-19.

“ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ”

Στη νέα χρονιά, ο Eroğlu ευχήθηκε ότι η επιδημία θα σταματούσε και οι επιδεινούμενες οικονομίες θα ανακάμψουν και ότι θα βιώθηκε μια υγιής, ευτυχισμένη και καλή μέρα και ότι το εμβόλιο θα παρείχε το αναμενόμενο όφελος.

Ο Έρογλου τόνισε ότι είναι απαραίτητο να συμμορφώνεστε με τους κανόνες της μάσκας, της απόστασης και της υγιεινής, να αποφεύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα πολυσύχναστα περιβάλλοντα και να μην δημιουργείτε πλήθη έως ότου φτάσουν στο σημείο να απαλλαγούν από την επιδημία.

Στο μήνυμά του, ο Eroğlu είπε: «Με την επιδημία Kovid-19, καταλάβαμε για άλλη μια φορά ότι η υγεία πρέπει να έρθει πριν από οτιδήποτε άλλο, το θεωρήσαμε δεδομένο. Από αυτήν την άποψη, ήρθε η ώρα να ενισχύσουμε το σύστημα υγείας μας, ιδίως όσον αφορά τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τις υποδομές και τις τεχνικές εγκαταστάσεις. Οι συνεισφορές της Τουρκίας στο Νοσοκομείο Έκτακτης Ανάγκης με 500 κρεβάτια, είναι πολύτιμες και σημαντική πρόοδος που συμφωνήθηκε για την ενίσχυση της υποδομής υγείας του νέου Κρατικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Εάν προσθέσουμε σε αυτές τις ανακαλύψεις στην ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων που απαιτούνται στον τομέα της υγείας και δίνοντας την απαραίτητη σημασία στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων μας, θα έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο στον τομέα της υγείας ».

“ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΗΜΑ”

Ο Eroğlu άγγιξε επίσης την οικονομία στο μήνυμα, για να ξεπεραστεί το έλλειμμα στην κρατική οικονομία έχει γίνει έντονη και απαραίτητη σε μια προγραμματισμένη προσπάθεια εισόδου στην Τουρκία, είπε.

Υπογραμμίζοντας ότι το κράτος δεν πρέπει να αφήσει τους τομείς στη μοίρα του, ο Eroğlu δήλωσε ότι οι επιστήμονες, οι γραφειοκράτες και οι εκπρόσωποι του τομέα πρέπει να κινητοποιηθούν με όλους τους πόρους και τις ευκαιρίες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Επισημαίνοντας τις αλλαγές στην προεδρία και την κυβέρνηση στη χώρα το 2020, ο Eroğlu είπε:

«Με τις προεδρικές εκλογές, το θεωρώ κατάλληλο και χαιρετίζω το μοντέλο λύσης δύο κρατών που βασίζεται στην κυριαρχία να υποβληθεί στα Ηνωμένα Έθνη ως επίσημη πρόταση λύσης. Το πιο ικανό πρόσωπο της Δημοκρατίας της Τουρκίας του Προέδρου, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 15 Νοεμβρίου την Ημέρα της Δημοκρατίας, τα Ηνωμένα Έθνη σχετικά με τις παραμέτρους της Κύπρου είναι πλέον σίγουρα ότι θα υπάρξει μια ομοσπονδιακή λύση, προτείνοντας σαφώς ότι πρέπει να αλλάξει, μια ημερομηνία που δεν ανακοινώνεται στον κόσμο που πρέπει να απευθυνθεί στη λύση των δύο κρατών Το θεωρώ βήμα. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, το πρωταρχικό καθήκον των Τουρκοκυπρίων είναι η προστασία του κράτους, της κυριαρχίας και της ασφάλειας.

Η Τουρκική Δημοκρατία της Τουρκίας της Βόρειας Κύπρου έκλεισε τα μέτρα που ελήφθησαν για το άνοιγμα της Βαρόσα και η πολιτική έχει ιστορική σημασία για τη μεταφορά του Έρογλου, “η ελληνική πλευρά της Κύπρου απέναντι από τον τουρκικό λαό και για να συνεχίσει να σφετερίζεται τα μέτρα που έλαβαν το άλογό τους και όλα τα δικαιώματα στην Τουρκία πρέπει να αποδείξουν ότι παραμένουμε ακίνητοι. Διαφορετικά, οι μελλοντικές γενιές θα μας υποχρεώσουν να λογοδοτήσουμε ότι δεν προστατεύουμε επαρκώς τα δικαιώματά τους », είπε.

“ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”

Αναφερόμενος σε εσωτερικά ζητήματα, ο Eroğlu συνέχισε το μήνυμά του ως εξής:

«Προφανώς, η νέα κυβέρνηση έχει σημαντικά προβλήματα προς επίλυση. Πιστεύω ότι οι λαοί μας και το κράτος μας θεωρούνται πρώτα απ ‘όλα, και η σημασία δίνεται στην ενότητα και την αλληλεγγύη με την επίγνωση ότι περνάμε από μια πολύ κριτική διαδικασία.

Πιστεύω ότι εάν είναι δυνατή μια σοβαρή προσπάθεια να ξεπεραστούν τα προβλήματα με την υποστήριξη της Τουρκίας.

Υπάρχουν ευαίσθητες και κρίσιμες περίοδοι στη ζωή των κρατών, των λαών και των κομμάτων που δεν προκαλούν μάχες, συγκρούσεις και περιττές διαμάχες. Κατά τη γνώμη μου, η ΤΔΒΚ περνά επί του παρόντος μια τέτοια περίοδο.

Με αυτές τις συναισθηματικές σκέψεις, εύχομαι τη νέα χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλες τις χώρες και τη χώρα μας, και παρουσιάζω την αγάπη και το σεβασμό μου σε όλους τους ανθρώπους μας. “

πανό134

Source