Με τόσο μοναδική συμμετοχή στην ιστορία … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Στο αγγλικό ποδόσφαιρο ընթացքում Κατά τη διάρκεια των 11 μηνών του στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μπρούνο Φερνάντες κατόρθωσε να κάνει ιστορία γιατί κανείς δεν έκανε αυτό που έκανε στο ημερολογιακό έτος της Πρέμιερ Λιγκ.

Εκατό λίβρες. Μεταφορά: Χρυσός. Και αυτά μπορεί να είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν τον παίκτη που απέκτησε η Manchester United τον περασμένο Ιανουάριο, ο οποίος πραγματοποιεί σεμινάρια ποδοσφαίρου στο γήπεδο με κόκκινο πουκάμισο από τον Φεβρουάριο.

Το Σάββατο το απόγευμα, στο παιχνίδι εναντίον του “Λέστερ”, ο Μπρούνο Φερνάντεζ σημείωσε το πρώτο γκολ եց σημείωσε το δεύτερο, έγινε ο συγγραφέας 10 γκολ και 6 ασίστ γκολ στο τρέχον σεζόν του πρωταθλήματος.

Συνολικά, από τον εορτασμό του ντεμπούτου του στην Premier League τον Φεβρουάριο του 2020, ο Bruno Fernandez σημείωσε 31 γκολ σε 28 εμφανίσεις στις οποίες έχει παίξει στην Premier League.

Αυτό τον καθιστά τον καλύτερο μέσο για να προκριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του, καθώς κανείς δεν έχει κατά μέσο όρο αυτούς τους αριθμούς σε ένα ημερολογιακό έτος πριν.

Φυσικά, είναι επίσης ο πρώτος Πορτογάλος που σημείωσε 10 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ φετινή σεζόν από το 2008-2009 υπό τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ήμουν ευτυχής που έβλεπα τους συμπαίκτες μου για την ισοπαλία στο ντουλάπι, καθώς δείχνει ότι η νοοτροπία του νικητή που θέλουμε να έχει αναδύεται τώρα», είπε.

Πηγή: england365.gr

Source