Μηνύματα από τον Taner Ulutaş στον Ιδιοκτήτη

Μηνύματα προς τον κάτοχο

Κύριος. Έρσαν ΣανέρΕίπατε ότι οι «σωροί Zam», οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ειδικά κλαδευμένο χαρουπιά, καλυμμένο με το περίφημο ελαιόλαδο της Κύπρου, αλλά δεν έχουν καθαριστεί και μεταφερθεί σε ένα μέρος που ονομάζεται αρσενικό ελάφι, έγιναν για να δώσουν επίδομα κόστους ζωής στους υπαλλήλους. Κύριος. Πρωθυπουργέ, σε αυτές τις δύσκολες μέρες, οι λαοί αυτής της χώρας σας έφεραν εκεί για να ξεπεράσουν τη σκληρή δουλειά. Διαφορετικά, είμαστε ένας από αυτούς που γνωρίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν εύκολα και οι σπουδαίοι άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν το δύσκολο. Μερικοί άνθρωποι είναι σαν μαθηματικά και δυσκολεύουμε να τους κατανοήσουμε. Είμαστε έκπληκτοι που όσοι από εμάς λέγεται ότι λύνουν μια δύσκολη επίλυση εξίσωσης με πολλά άγνωστα βλέπουν εύκολα το ερώτημα πόσο κοστίζει ένα συν ένα, σαν να είδαν έναν εξωγήινο ενώ υπολογίζονταν τα δάχτυλά τους. Κοιτάζοντας, λυγθήκαμε. Είπε ότι το κλάμα είναι η αιμορραγική μορφή της ψυχής και σήμερα η ψυχή μας αντιμετωπίζει αιμορραγική κρίση.

**

Κύριος. Resmiye Eroglu CanaltayΠαρακολουθήσαμε με έκπληξη ότι η προεδρία σας απορρίφθηκε από τους βουλευτές στη μυστική ψηφοφορία σχετικά με την προεδρία της Συνέλευσης, την οποία εξετάζουμε με τα μάτια σας, θα κερδίσετε. Καταλάβαμε τη μη ψήφο των βουλευτών της αντιπολίτευσης Rolling. Αλλά τι θα ονομάσουμε πληρεξούσιοι του UBP; Νομίζω ότι η «απελπιστικά αήττητη κατάρα» του Zorlu Töre σε έχει πληγώσει, καθώς μεταφέρει το εσωτερικό από το πλοίο, το οποίο πιάστηκε από μια καταιγίδα στη θάλασσα. Κυρία ζωγραφικής, οι άνθρωποι έχουν χαρίσει τρία πράγματα ενάντια σε διάφορες δυσκολίες της ζωής. Ελπίδα, ύπνο και γέλιο. Νομίζω ότι ξέχασαν να τους προσθέσουν κλάμα. Μετά τα όνειρα του πάγου και την αναμονή σαν καραμέλα, υποθέτω ότι η ελπίδα έπεσε. Τα όνειρα μετατράπηκαν σε νερό από πάγο και η αναμονή, όπως η ζάχαρη, σε σκληρό ξύλο. Επομένως, το κλάμα για ανακούφιση απελευθερώθηκε.

**

Κύριος. Αλί Πίλι, Το εμβόλιο που παράγεται από την εταιρεία Sinovac στην Κίνα, αποστέλλεται από την περιγραφή σας που η Τουρκία δημιούργησε με την ικανοποίησή μας μεταξύ των ανθρώπων. Ωστόσο, καθώς ο Νότος κατευθύνεται προς ένα γενικό κλείσιμο ενόψει αυξανόμενων υποθέσεων, εξακολουθούμε να βιώνουμε τη συζήτηση σχετικά με το εάν πρέπει να κλείσει ή να διατηρήσει αυτό το μέρος ανοιχτό, δημιουργώντας ανησυχία. Τα νοσοκομεία μας αντιμετωπίζουν ποσοστό πληρότητας. Ενώ το πανδημικό νοσοκομείο λέγεται ότι ανοίγει, δεν ξέρει να ανοίγει τις πόρτες του λόγω του ανδρο (Chock) που βρίσκεται μπροστά σας. Νομίζω ότι οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς στο καζίνο αποτελούν ένδειξη ότι αναφερόμαστε στον Θεό. Κύριος. Πιθανότατα, πολεμάτε με τους γιατρούς μας για να νικήσετε την πανδημία. Σε αντίθεση με εκείνους που λένε ότι ο νικητής του πολέμου δεν μπορεί να είναι ο χαμένος της ειρήνης, προσπαθείτε να κερδίσετε τον πόλεμο. Βλέπετε, κάθε άτομο είναι σαν σταγόνα βροχής. Κάποιοι πέφτουν σε λάσπη, άλλοι πέφτουν σε ροδαλά φύλλα. Να είστε προσεκτικοί εξαιτίας του πολιτικού μίσους, και όσοι δέχονται αντί να σας υποστηρίζουν δεν πρέπει να σας ρίχνετε στη λάσπη αντί για ροδοπέταλα.

**

Κύριος. Tufan Erhürman, Έχετε αντιδράσει άσχημα στο γεγονός ότι ορισμένοι από τους αντιπροσώπους σκέφτονται τις τσέπες των πατέρων χρημάτων και προσπαθούν να προετοιμάσουν ένα νομοσχέδιο προς αυτήν την κατεύθυνση, αντί να σκεφτείτε πώς να ανακουφίσετε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στην πανδημία. Ανταποκρινόμενοι στην πρόταση των κυβερνώντων βουλευτών σχετικά με το ζήτημα του καταστατικού των περιορισμών, είπατε ότι χάρη σε αυτούς, η Συνέλευση μπόρεσε να πραγματοποιήσει σύνοδο στις 11.30. Και μετά την έναρξη της συνεδρίασης, δηλώσατε ότι ασχολείστε με ανοησίες για 40 λεπτά και ότι αντιμετωπίζατε μια παράλογη δουλειά την ημέρα που εξελέγη ο Πρόεδρος της Συνέλευσης. Δάσκαλος Tufan, διαπερνά το χαλάζι, αλλά η βροχή κάνει τα άνθη κερασιάς να ανθίζουν. Είχαμε πάει στη βροχή προσευχή. Προσκαλέσαμε κατά λάθος το χαλάζι στη βροχή, αντί της βροχής να κάνει τα αγριολούλουδα να ανθίσουν. Το χαλάζι κάνει το καθήκον του, χωρίς να αφήνει στέγη ούτε στέγη.

**

Κύριος. Kudret Özersay, Μάθαμε ότι γυρίζετε ξανά τα μανίκια σας για να γίνετε πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος. Ας πούμε καλή τύχη. Δηλώνοντας ότι αντιτίθεστε για πρώτη φορά στη δήλωσή σας, είπατε ότι το Λαϊκό Κόμμα πρέπει να μάθει ένα μάθημα από τις εμπειρίες του συνασπισμού. Και είπατε ότι η πολιτική δεν γίνεται μόνο στην κυβέρνηση, θα αναλάβουμε το καθήκον να ελέγξουμε ενώ είμαστε στην αντιπολίτευση. Επίσης, Kudret Hocam, το έργο της αντιπολίτευσης δεν είναι σαν να κάνεις κυβέρνηση παίρνοντας υποστήριξη από κάπου, σπρώχνοντας από πίσω, παίζοντας από το μέτωπο. Τελειώνει είτε τον άντρα είτε τον κάνει να σηκωθεί από τις στάχτες του, όπως ο Phoenix Phoenix. Για να δείτε τον αφρώδη ουρανό και το ουράνιο τόξο, πρέπει πρώτα να βιώσετε τη βροχή σαν κορδόνι. Νομίζω ότι το έχετε βιώσει αυτό. Ήρθε η ώρα να δείτε τον ουρανό και το ουράνιο τόξο. Ως λαός, νομίζω ότι μας αρέσουν πολλοί πολιτικοί μόνο όταν βρέχει σαν χορδή. Διότι, όπως και εμείς, τα πρόσωπά τους είναι βρεγμένα από τη βροχή και τα κεφάλια τους είναι κεκλιμένα.

**

Κύριος. Χασάν Ουλάς Αλτιόκ, δεν θα ήταν εφικτό με την εισαγωγή καλωδίου ηλεκτρικής ενέργειας από την Τουρκία, χωρίς μελέτες σκοπιμότητας, επίσης επειδή σας είπα ότι θα χτυπήσετε με ηλεκτρικά καλώδια. Έχετε δηλώσει ότι εάν η ηλεκτρική ενέργεια μεταφέρεται μέσω καλωδίου, η ηλεκτρική ενέργεια δεν θα είναι φθηνότερη, αλλά πιο ακριβή. Χωρίς καν να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες του έργου, είπατε ότι το προαναφερόμενο έργο είναι υποψήφιο για να μην μειώσει τις τιμές ούτε να δημιουργήσει μια κοινωνία που μπορεί να σταθεί στα πόδια της κοινωνίας, χωρίς καν να εργαστεί για το αν το καλώδιο θα είναι ενιαίο ή διπλό. Κύριος. Ο Altıok, ενώ όλοι πήγαιναν στο Mersin, έγινε κανόνας για εμάς να πάμε πίσω. Αρχικά βγάζουμε τις αρθρώσεις, ονειρευόμαστε μετά την καύση τους. Ayşaba, όλοι επιλέγουν μια ζωή και πληρώνουν το τίμημα της ζωής που επιλέγουν. Είπε ότι πληρώνουμε το τίμημα της ζωής που οι επιλεγμένοι μας θεωρούν άξιοι για εμάς.

**

Κύριος. Aybars KutlubaΕξηγήσατε ότι, ως γενικός διευθυντής, αποφασίσατε να «κλείσετε τα ξενοδοχεία Merit επ ‘αόριστον». Είπατε ότι ο λόγος είναι ότι η οικονομία αγνοείται εντελώς στις αποφάσεις που λαμβάνονται. Και δηλώσατε ότι το Merit Group, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στη Βόρεια Κύπρο, αποφάσισε να κλείσει επ ‘αόριστον λόγω αυτής της αβεβαιότητας και αστάθειας. Κύριος. Ξεκινήσαμε με τους λαούς του Αλλάχ, στους Ευλογημένους. Όταν είπαν τον Αλλάχ, είδαμε ότι το πηγάδι του «Λόρδου του Ιερού Κορανίου», από το οποίο μας έστειλαν στον δρόμο που ήρθαμε, ήταν βαθύ. Δυστυχώς, μείναμε στο πηγάδι επειδή το πηγάδι είναι βαθύ και το σχοινί εκείνων που λένε ότι ο Αλλάχ είναι κοντός. Απλά δεν μπορούμε να βγούμε από εκεί που προσγειώσαμε. Οι δηλώσεις ορισμένων πολιτικών μας στην εξουσία είναι παρόμοιες με τη βροχή του Απριλίου. Αν πέσει στο στόμα του ψαριού, γίνεται μαργαριτάρι, αν πέσει στο στόμα του φιδιού γίνεται δηλητήριο. Εσείς αποφασίζετε εάν είναι μαργαριτάρι ή δηλητήριο.

**

Κύριος. Πατρίδα ΜεχμέτΤο καλοκαίρι σας στο Cyprus Post, δηλώσατε ότι το εμβόλιο Biontech δεν είναι επιστημονικά «ούτε ένα εμβόλιο» επειδή είναι μια δοκιμή νέας τεχνολογίας που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά και υποτίθεται ότι είναι πολλά υποσχόμενη. Και όταν λέτε πόσο όμορφο, δοκιμάστε το. Είπες ότι δεν θα έπαιρνα το τουρκικό εμβόλιο. Τονίσατε επίσης ότι η εταιρεία εμπλέκεται σε «δωροδοκία» στην Αφρική και διαθέτει τεκμηριωμένο ιστορικό, καθώς και ανασφάλεια στο ιστορικό των ιατρικών επιστημών, καθώς ο χρόνος που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός εμβολίου είναι συνήθως 5 έως 8 χρόνια και μερικές φορές 10 χρόνια. Παράλληλα, δηλώσατε ότι αρκετοί υπουργοί υγείας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Fahrettin Koca, «επιβεβαίωσαν» σαφώς στο συμβόλαιο πώλησης ότι δεν αποδέχεστε ευθύνη και πιθανές περιπτώσεις αποζημίωσης κατά των εμβολίων. Αγαπητέ Vatan, όπως αναφέρατε, δεν πρόκειται για εμβολιασμό. Δεν είναι θέμα διάσωσης ανθρώπων από αυτήν την ασθένεια. Νομίζω ότι είναι θέμα λίλι. Και είναι θέμα γεμίσματος του θησαυροφυλακίου της εταιρείας με τις τσέπες ορισμένων βασιλικών γιατρών

**

Κύριος. Εμίνε ΚαμίλογλουΩς πνευμονολόγος, στη δήλωσή σας από τον προσωπικό σας λογαριασμό κοινωνικών μέσων, έχετε αμφιβολίες αντί να ψεκάσετε νερό στις καρδιές μας. Είπατε ότι οι τοπικές περιπτώσεις αυξάνονται γρηγορότερα από ό, τι πιστεύεται και αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Ενώ εφιστούμε την προσοχή στην ανάγκη να δίνουμε περισσότερη προσοχή στην υγιεινή απόστασης-μάσκας από ποτέ, κολυμπήσαμε και ήρθαμε στην ουρά. Είπες ότι δεν πρέπει να πεθαίνουμε ενώ γυρίζουμε την τελευταία στροφή. Κύριος. Ο Kamiloğlu, ενώ θα πρέπει να έχουμε έναν προβολέα για τη χώρα, θα είναι αδύνατο να πάρουμε την τελευταία στροφή χωρίς να ανατρέψουμε το αυτοκίνητο, αρκεί να έχουμε πολιτικούς με φώτα σπιτιού και ναρκισσιστές που δεν σκέφτονται κανέναν άλλο. Ο Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι είπε σε ποιον δίδαξα πώς να πυροβολούν βέλη, μια μέρα με πήρε στόχο. Προσθέτοντας στον λόγο του, αν μάθαμε ποιος να πυροβολήσει βέλη και να χρησιμοποιήσουμε μαχαίρια, κάποιος μας έκανε στόχο. Θα πω ότι ο άλλος είναι Brutus και πίσω μαχαιρώθηκε για άλλους

**

Κύριος. Sinem Kizilkaya Water BirdΛέγεται ότι είστε έμπορος γκράσο και πετρελαίου. Αν και το γκράσο και το λάδι που βάζετε στον πάγκο για κάποιον δεν μπόρεσαν να βρουν πολλούς πελάτες, νομίζω ότι παραδόθηκε στη διεύθυνση. Προσέξτε βάζοντας το γκράσο και το λάδι στον πάγκο. Εάν πατήσετε το λάδι που διασκορπίζετε, πέφτετε, χτυπάτε το κεφάλι σας, την τιμή πώλησης λαδιού και γκράσο, τότε πληρώνετε βαριά. Με λίγα λόγια, όταν λέτε να φτιάξετε ένα φρύδι, θα βγάλτε τα μάτια σας έξω. Ayşaba, είναι δύσκολο να το κάνεις σωστό, είναι πιο δύσκολο να μείνεις σωστά. Για το λόγο αυτό, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, γίνεται σαφές ποιος μένει λευκός, ποιος είναι καλυμμένος με λάδι και γκράσο και μετατρέπεται σε γη.

**

Κύριος. Κείμενο MarasaliΝομίζω ότι υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός οικογενειών σε αυτήν τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων και εσάς, που παραμένουν αληθινές και ειλικρινείς. Μερικοί άνθρωποι που μπαίνουν στον αγώνα για να φαίνονται χαριτωμένοι για κάποιον επιμένουν ότι όταν λένε Kara, Ak, Ak είναι επίσης μαύρο. Κοροϊδεύτηκαν όπως σας αρέσει, και ο Γκράσο που ντύνεται με λάδι, μιλάει, λέγοντας ότι κάνετε λάθος, τα Χανιά στην Κρήτη, η Κόνια στην Τουρκία προσπαθεί να σας διδάξει. Κύριος. Marasali, όταν κοιτάζω το παράθυρο, βλέπω τη βρωμιά στο παράθυρο και τα ζιζάνια στον κήπο όταν κοιτάζω το παράθυρο. Ενώ μερικά μολυσμένα γυαλιά δεν είναι ορατά από τη βρωμιά, αυτά τα ζιζάνια καταστρέφουν επίσης την θέα του αμόλυντου κήπου. Μην ανησυχείτε για αυτά, μην πειράζετε. Στο άγονο πεδίο, ούτε καν το χόρτο τελειώνει, πόσο μάλλον η παραγωγή. Πες όχι, είπε πέρασμα.

**

Κύριος. Σενκ Οζντάγκ Την Πρωτοχρονιά, αντέδρασες σε όσους γιορτάζονταν με ένα τουφέκι στην περιοχή του σπιτιού σου. Και ξεχνώντας ότι ζούσε σε ένα διαμέρισμα, μια φυλή που νόμιζε ότι ζούσε σε μια σπηλιά οικογένειας πυροβόλησε βεγγαλικά, πιστόλια, όπλα, αυτόματο τουφέκι M16, βαρύ πολυβόλο G3 πεζικού MG3 και στο τελευταίο στάδιο 81 και 120 κονιάματα. υποδείξατε. Ως εκ τούτου, υπογραμμίσατε ότι κάνατε μια ενθουσιώδη εισαγωγή στο νέο έτος ανάμεσα στους ήχους των βροντών, της έκρηξης και του tade. Έχουμε μάθει ότι εάν αυτή η Clan διαθέτει τεχνολογία πυραύλων και μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) τον επόμενο χρόνο, ετοιμάζεστε να γιορτάσετε το νέο έτος σε ένα καταφύγιο. Αγαπητέ Cenk, ταξιδεύω κάθε βράδυ για αυτές τις φυλές. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, συνθέτω στίχους από τον καταχρηστικό hejaz fasl σε αυτούς που έρχονται, και στίχους από το βιολί στο acem aşiyan με το santur στο παρελθόν.

**

Κύριος. Cemal Tunceri, Από τον διεθνή οργανισμό PDH (Good Humor Party) στην Πολωνία, όπου είστε ο πολιτιστικός πρέσβης, οι καλλιτέχνες της χώρας που είναι σε υπηρεσία, 2O. Δηλώσατε ότι μοιράστηκε μια εισαγωγική έκδοση που γιορτάζει την επέτειο του. Και τονίσατε ότι αυτός ο διεθνής οργανισμός δεν σας ξεχνά. Κύριος. Ο Τουντσερί δεν βλέπει τους πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς πρεσβευτές της χώρας του, όπως εσείς, Τούργκα Χίλμι, παρά το «Fago» στα μάτια τους. Αν και οι διεθνείς οργανισμοί συνειδητοποιούν ότι είστε η υπερηφάνεια της χώρας, δεν το κάνουν. Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που δεν βλέπουν και σας κάνουν το στέμμα. Εάν το μαχαίρι του διεθνούς οργανισμού έχει βρει τη θέση του σε εκείνους που δεν σας θυμούνται, αφήστε τον πόνο να παραμείνει ως ανάμνηση για αυτούς.

***

Αστείο

Δεν φιλάω! ..

Το αρσενικό ενός σπάνιου είδους αρκούδας που έχει απομείνει μόνο ένα ζευγάρι στον κόσμο πέθανε.
αυτό το σπάνιο ζώο είναι απίθανο να αναπαραχθεί. έτσι θα εξαφανιστεί.
σκέφτηκαν τι να κάνουν. συγκεντρώθηκαν πίνακες, δεν υπάρχει λύση.
Ένας Τούρκος επιστήμονας είπε:
«Υπάρχει ένας ζωτικός αδερφός στη χώρα μας. ντροπή να πω, αυτό είναι ακριβώς
μοιάζει με αρκούδα, ακόμη πιο τριχωτή.
Μπορούμε να τον ρωτήσουμε. Δώσαμε ένα έπαθλο 150-200 δολαρίων, αυτό είναι εντάξει!
Μόνο με αυτή τη μέθοδο μπορούμε να σώσουμε τον απόγονο των αρκούδων. “
Κοίταξαν, δεν υπάρχει άλλη λύση, πήγαν στο ζωτικό βραδινό φόρεμα και τη σημασία της κατάστασης,
το μέγεθος της υπηρεσίας
Είπαν επίσης, «Υπάρχουν 150 δολάρια σε αντάλλαγμα».
ζωτικός αδερφός, αφού σκέφτηκε για μια στιγμή, είπε «εντάξει, αλλά …», «Έχω τρεις προϋποθέσεις».
όλοι χαρούμενοι αλλά με περισσότερη περιέργεια,
“Ποιοι είναι οι όροι σου;” Αυτοί ρώτησαν …
ο ζωτικός αδελφός έχει παρατάξει σε μια στιγμή:
1. Δεν φιλάω.
Εάν το δεύτερο μωρό είναι αρσενικό, ονομάζετε τον πατέρα μου.
3. 150 $ πολύ, θα πληρώσω έως 50 $

***

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑ136037567_512046993113782_2013545336968440239_n.jpg136055161_733522274210445_6154951315749753513_n.jpg

ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

135906252_404684330587445_785763058543135994_n.jpg136078063_732288557392338_6023165804986387375_n.jpg

.Source