Μηνύματα λόγω της έναρξης του μήνα του Ραμαζανιού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ

Ο υπουργός Υγείας Ünal Üstel ζήτησε συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής απόστασης μάσκας κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού και ζήτησε να μην παρευρεθούν σε τραπέζια iftar και sahur σε πολυσύχναστες ομάδες. Üstel, “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μέτρα που θα λάβουμε τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού μπορεί να είναι μια ευκαιρία για τη δημόσια υγεία.” είπε.
Ο Üstel, επιθυμώντας ο μήνας του Ραμαζανιού, ο σουλτάνος ​​των 11 μηνών, να είναι επωφελής για τον πολίτη και τον ισλαμικό κόσμο, δήλωσε ότι τα μέτρα και οι κανόνες του κοροναϊού δεν θα πρέπει ποτέ να παραμεληθούν, ενώ γίνεται κατανοητός ο μήνας του Ραμαζανιού.
Ο Üstel δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εκπληρώνει την ευθύνη του για την ευαίσθητη διαδικασία που βιώνει αυτήν την περίοδο, όταν συνεχίζεται η επιδημία του ιού της κορώνας, και θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ο Üstel επέστησε την προσοχή στη σημασία της υπομονής, της θέλησης και της επιμονής σε τόσο δύσκολες στιγμές.
«Αν μπορέσουμε να περάσουμε τον μήνα του Ραμαζανιού αποτελεσματικά όσον αφορά τον έλεγχο της πανδημίας, μπορούμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία ανοίγματος στη συνέχεια και να κάνουμε τους τροχούς της οικονομίας να περιστρέφονται πιο γρήγορα», δήλωσε ο saidstel.
Ο Υπουργός Υγείας Üstel, συνεργαζόμενος με όλους τους τομείς της χώρας, τόνισε ότι μια καλή διαχείριση κρίσεων μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την υποστήριξη του κοινού.
Ο Ünal Üstel τόνισε τη σημασία των ανθρώπων να συμμορφώνονται με τους κανόνες υγιεινής απόστασης μάσκας κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού, και είπε: “Πρέπει να προσέξουμε να μην παρακολουθήσουμε τραπέζια iftar και sahur σε πολυσύχναστες ομάδες και, εάν είναι δυνατόν, να κάνουμε αυτές τις προσευχές στο έχει σπίτια εντός της πυρηνικής οικογένειας. “
Üstel, “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μέτρα που θα λάβουμε τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού μπορεί να είναι μια ευκαιρία για τη δημόσια υγεία.” είπε.

έμβλημα69

Ο Ünal Üstel ολοκλήρωσε το μήνυμά του ως εξής:
«Ευχόμαστε στο έθνος μας και σε όλη την ανθρωπότητα να απαλλαγούμε από την επιδημία σε σύντομο χρονικό διάστημα με την ευκαιρία του Ραμαζανιού. Θέλω να συναντηθώ πάλι δίπλα-δίπλα, πλάι στον ώμο, κρατώντας ο ένας τον άλλον σφιχτά, αφήνοντας στην άκρη τη δυσαρέσκεια και τη δυσαρέσκεια και αγκαλιάζοντας πολλά Ραμαζάνι ”

BÜSKÜVÜTÇÜ

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δημοκρατίας (MDP), Buray Büsküvütçü, γιόρτασε το μήνα του Ραμαζανιού του τουρκικού και ισλαμικού κόσμου και ζήτησε βοήθεια στους πολίτες στην «δύσκολη περίοδο» από την άποψη της οικονομίας και της υγείας λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.
Ο πρόεδρος του MDP Büsküvütçü είπε στο μήνυμα που δημοσίευσε με την ευκαιρία του μήνα του Ραμαζανιού, «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον σουλτάνο των 11 μηνών, το Ραμαζάνι-Şerife. Η νηστεία είναι η καλύτερη πόρτα για το μέλλον. “Όταν έρθει το Ραμαζάνι, η ειρήνη, η αφθονία και ο ενθουσιασμός έρχονται στα σπίτια.”
Ο Büsküvütçü συνέχισε το μήνυμά του ως εξής:
«Η νηστεία είναι ασπίδα. Θα συνεχίσουμε να διαβουλεύουμε και να συνεργαζόμαστε με τους πολίτες μας, ενώ εκπληρώνουμε τις νηστείες μας, κάτι που είναι ένα από τα πιο όμορφα έργα. Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο όσον αφορά την οικονομία και την υγεία. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι ότι μια επιδημία όπως ο κοραναϊός θα περάσει το συντομότερο δυνατό και οι άνθρωποι θα βιώσουν τη χαρά του Eid και του Ραμαζανιού με την οικογένειά τους. ”
Επισημαίνοντας ότι τα περιστατικά επιδημίας κορανοϊού συνεχίζουν να αυξάνονται στη χώρα, ο Büsküvütçü ζήτησε συμμόρφωση με τους κανόνες μάσκας, απόστασης και υγιεινής.
Στο μήνυμά του, ο Büsküvütçü είπε: «Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που αγωνίζονται για τη ζωή και το θάνατο στα νοσοκομεία για την υγεία και το μέλλον μας, τους πολίτες μας που έχουν δυσκολίες να φέρουν ψωμί στα σπίτια τους και τους νέους μας που προετοιμάζονται το μέλλον. Είθε ο μήνας του Ραμαζανιού να είναι ευλογημένος για τον τουρκικό και τον ισλαμικό κόσμο », είπε.

Source