Μην αφήσετε αυτό να συμβεί σε εσάς. Τον συνάντησε στο διαδίκτυο ժամանակ Κατά την πρώτη ημερομηνία προσκάλεσε 16 άτομα. (βίντεο)

Ο νεαρός έψαχνε για έναν αγώνα μέσω μιας αίτησης, αλλά δεν ήταν ο μόνος κατά την ημερομηνία, καθώς το κορίτσι είχε προσκαλέσει 17 ακόμη άτομα.

Κατεβάστε το ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CYPRUS IM ΕΔΩ για Android Android և ΕΔΩ για iOS

Οι διαδικτυακές γνωριμίες μπορούν να αποτελέσουν μέρος της ηλικίας μας և κοινωνίας που δημιουργεί όμορφες ιστορίες, αλλά δεν έχουν πάντα ευτυχισμένο τέλος. Ένα τυπικό παράδειγμα είναι η εμπειρία του Pea Kay χρησιμοποιώντας το TikTok, το οποίο έγινε viral

Έτσι, αυτός ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να κάνει ραντεβού με ένα κορίτσι που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Hinge, αφήνοντας κατά μέρος τις αμφιβολίες του για τον τελευταίο χρόνο.

Μόνο εκεί, στον τόπο όπου έπρεπε να συναντήσει τον επιλεγμένο, τον περίμενε μια τόσο ευχάριστη έκπληξη, η οποία έγινε όλο και πιο δυσάρεστη με την πάροδο του χρόνου.

Γιατί Ακριβώς επειδή δεν ήταν μόνος;

Πρώτες εντυπώσεις
Έτσι, όταν έφτασε εκεί, βρήκε μια άλλη γυναίκα στο τραπέζι, έναν άλλο άνδρα με ένα ξανθό κορίτσι. Σκέφτηκε ότι η εταιρεία μόλις ενώθηκε, μόνο η πραγματικότητα ήταν λίγο διαφορετική.

“Όπως γνωρίζετε, παιδιά, είμαι πολύ κακός στο ραντεβού, αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω. Είχα ένα χρόνο: αυτό υπέφερα », είπε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Αμέσως μετά, δείχνει τη γυναίκα στο τραπέζι, που ήταν πραγματικά η κοπέλα του, αλλά κάπου εκεί ξεκίνησαν οι τρόμοι. Ο άντρας δεν ήταν στην εταιρεία, αλλά το πρώτο από πολλά ραντεβού που έκανε.

@ peakay81Σκέφτηκα ότι θα το ανεβάσω ξανά. Αυτό συνέβη στην πραγματικότητα 🙈🙈🙈 # σκάφος γνωριμίας # Σχέσεις # Ανέκδοτα  ξέρει τη Lofi – Domomants

Πόσο; Συνολικά 16 άλλοι υποψήφιοι έφτασαν στο κατάστημα και κάποια στιγμή το κορίτσι εμφανίστηκε στο βίντεο, επιθυμώντας να περάσουν καλά όλοι μαζί.

Συνολικά, αποδείχθηκε ότι ήταν με 16 άλλες άντρες men φίλες αντί να χρονολογείται 1 για 1.

Έτσι, παρά τις δύσκολες συνθήκες, έμεινε εκεί για να διεκδικήσει τις ελπίδες του, θεωρώντας ότι ήταν αρκετοί… Μόνο δεν δικαιολογούσε αυτό, επειδή ο επιλεγμένος επέλεξε κάποιον που ο PK δεν θεωρούσε επικίνδυνος.

Εκείνη την εποχή, ήταν λογικό να διευκρινίσει στις σημειώσεις του ότι ήταν δικό του λάθος που έμεινε, δεν έφυγε άμεσα, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει τέτοιο ραντεβού πια.

Πηγή: gazzetta.gr

Source